Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

«Motek skal være en god, trygg og inkluderende arbeidsgiver og tilby kundene sine en helhetlig og bærekraftig portefølje av innovative varer og tjenester. Alle prosesser skal kontinuerlig måles og forbedres for å redusere vårt totale miljøavtrykk. Vi ønsker å være den foretrukne partneren for en grønnere byggeframtid.»

Å fokusere på bærekraft betyr at vi skal jobbe og utvikle oss på en måte som tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge for fremtidige generasjoner. Kundene våre forventer at vi tar ansvar for de produkter og tjenester som vi selger. Motek skal drives med bærekraft i fokus, og alle valg vi tar i fremtiden skal drive oss i en bærekraftig retning. Vi jobber hele tiden med å redusere vår miljøbelastning og bedre vårt arbeidsmiljø. Vi skal sørge for at summen av det vi gir, er større enn det vi tar.

I 2015 vedtok FNs medlemsland en rekke bærekraftsmål som strekker seg fram mot år 2030. Dette er en felles, global arbeidsplan med målsetninger for både myndigheter, næringsliv og sivilsamfunn i arbeidet for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringer. Gjennom vårt eget bærekraftsarbeid bidrar også vi til å nå disse målene.

Alle våre innsatsområder samsvarer med ett eller flere av FNs bærekraftsmål. Klikk på bærekraftsmålene for å lese mer om hvilke mål vi jobber med og hvordan vi bidrar til å nå dem:

FN bærekraftsmål på linje farger.png

Bærekraft er i ryggmargen vår

Eiere med bærekraft i fokus

Norges grønneste logistikkbygg

Hovedlager og transport

Våre leverandører

Kvalitet og HMS

Etiske retningslinjer

Miljøfremmende tiltak