Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Motek er eid av Aspelin Ramm, et familieeid firma med røtter tilbake til 1881. Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som er ledende innen utviklingen av miljøvennlige bygg.

Eierne våre har stort fokus på bærekraftig utvikling i alle sine prosjekter. Ambisjonen deres er å være ledende innen bærekraftig byutvikling, og de vektlegger en bred tilnærming til bærekraft der mange ulike hensyn veies opp mot hverandre. Å tilrettelegge for gode liv både for folk og for nabolaget samtidig som de bygger på en måte som skal gi lavest mulig klimafotavtrykk er hjørnesteiner i deres visjon. Dette fokuset føres naturligvis videre til oss og hjelper oss i vårt arbeid mot en mer bærekraftig industri og verden.

Aspelin Ramm er utvikler og eier av vårt nye hovedkontor. I fellesskap har vi arbeidet fram det som kommer til å bli landets grønneste logistikkbygg. Du kan lese mer om arbeidet med vårt nye bygg her.

FNs bærekraftsmål

Også Aspelin Ramm har kartlagt FNs 17 bærekraftsmål og utarbeidet en plan for målene som er spesielt viktige for deres virksomhet. Bærekraftsmålene de har valgt seg ut er:
 
Les mer om Aspelin Ramm sitt syn og plan på bærekraft.
Foto: Fredrikke Wiheden / Aspelin Ramm