Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Vi hjelper deg!

Jo tidligere våre ingeniører kan komme inn i prosjektet, desto bedre kan vi hjelpe til å beregne og designe løsninger til ditt behov, hvor rimeligste totalkostnad er fokus. Montasje og installering skal være rask og enkel samtidig som den er fleksibel for endringer underveis, og i henhold til alle gjeldende regler.

Teknisk support fra ingeniøravdelingen

Hos oss får du: 
 

  • Raske og tidsbesparende løsninger 

  • Veiledning til branntetting og innfestinger 
  • Opplæring i våre beregningsprogrammer
  • Veldokumenterte løsninger

Motek BIM designtjenester

Beregningsprogram

Design av installasjonssystemer


Hiltis skinnesystem har fleksible løsninger for oppheng og montasje av rør, kabelgater og ventilasjon. I tillegg er Motek distributør av Øglænd sine produkter til landbaserte prosjekter i Norge. Øglænd System AS utvikler, produserer og selger tverrfaglige opphengsystemer, kabelbaner og kabelstiger til en rekke forskjellige industrier. Et supplement til vår portefølje som gjør oss enda mer fleksible til å designe riktige løsninger for nye og eksisterende kunder.

Vi hjelper deg med alt fra dimensjonering til montasje på byggeplassen. I sortimentet vårt har vi innovative systemer for lette, middels og store lasttilfeller. 

Profis beregningsprogrammer lar deg planlegge bedre slik at du kan bygge raskere og mer effektivt.
 

Røroppheng

Vi har mange løsninger for røroppheng; Hiltis MM-system for lette oppheng, MQ- system for middels vekt og MI/MIQ- system for tyngre last. Skinnesystemene består av formonterte komponenter med automatisk trykk og vri-mekanisme som gir rask og enkel montering. Dette sparer opptil halvparten av installasjonstiden i forhold til tradisjonelle systemer og gir maksimal produktivitet.  

 

Den enkle trykkteknologien muliggjør forhåndsinnstilling og sikker justering av komponentene før de  er festet. Løsningene tar høyde for termisk ekspansjon når temperaturen på omgivelsene eller væsken i røret skifter. Når det skjer, må røret kunne ekspandere eller kontrahere i lengderetningen. Fastpunkter i kombinasjon med riktige klammer med glidefunksjon, sikrer at rørets bevegelser fordeles jevnt og tar opp øvrige krefter som oppstår. 

 

Ta kontakt med oss for å se hva som passer best for ditt byggeprosjekt. 

Ventilasjon

Hiltis MM og MV-systemer er beregnet for oppheng av klimaanlegg og ventilasjon. Det er et bredt spekter av komponenter som hjelper deg å gjøre en rask og enkel installasjon. Systemet overholder høyeste kvalitet og sikkerhetsstandarder. Alle komponenter er akustisk testede og minsker lyden som oppstår ved vibrasjoner.   

Installasjonsløsning for medisinsk utstyr 


Hiltis installasjonssystem for medisinsk utstyr er enkelt å montere uten å du må endre plasseringen av eksisterende systemer. Systemet krever ikke sveising, og det er ikke nødvendig å bruke store ventilasjons- og luftregulatorer for å begrense faren for infeksjoner. Det er kun nødvendig med små justeringer av opphengssystemene og du slipper boring. Fleksibiliteten i systemet krever lite modulering og dimensjonering. Det gir kortere nedetid ved bytte av utstyr, maksimal produktivitet og man kan raskt utstyre operasjonssalene med ny teknikk. 

Prosjektstøtte


Vi forstår hvor viktig det er å få alle de små detaljene riktige helt fra starten av. En liten feilberegning i begynnelsen kan føre til store konsekvenser senere i byggearbeidet. Vi hjelper deg gjennom hele prosjektperioden med unike løsninger til dine utfordringer, eller standardinstallasjoner med alle våre produkter. Vi kan gjeldende regelverk og standarder som Eurocode, ETA og sprinkelstandarder.
 

Skjemaer

Brannstoppskjema 2021 - Last ned

Ankerskjema 2021 - Last ned

Teknisk support fra ingeniøravdelingen