Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Her kan du laste ned programvare for Profis beregningsprgrammer.


PROFIS beregningsprogram for anker

Profis Engineering er en gratis, skybasert programvare som har overtatt etter Profis Anchor. Ingeniørprogramvaren brukes til avansert design av anker i stål mot betong og supplementære forsterkninger med armering. Her kan du beregne av ett eller flere anker i forskjellige formasjoner, materialer og settedybder. Legg inn dimensjonerende bruddlaster, og velger utfra dette innfestningsløsning. Hiltis ”Fastening Technology Manual” inneholder alle anker Hilti produserer. Du får oversikt over kapasiteter, materialer, korrosjon, dynamiske laster, brannmotstand og godkjenninger. Profis Engineering kommer med Eurocode 2, Part 4 (EN 1992-4).

Registrer deg for å bli bruker av Profis Engineering
*etter registrering vil kundeservice ta kontakt med deg i løpet av kort tid og du vil få tilsendt en brukeravtale for signering på epostadressen du registrerer.

PROFIS rebar

Med PROFIS Rebar er det enklere enn noensinne å dimensjonere ettermontert armering for forlegning av betongvegger og dekke. Alt du trenger å gjøre er å oppgi informasjon om lasten og geometrien. Deretter veileder dette smarte beregningsprogrammet den optimale løsningen. Resultatet kan eksporteres i form av en rapport som inneholder all nødvendig informasjon for å utføre installeringen på byggeplassen.

Last ned PROFIS rebar her
*ved problemer med nedlasting i Chrome; høyreklikk på linken og åpne den i eget vindu. Eventuelt bytt nettleser. 

PROFIS beregningsprogram for innstøpingsskinner

Program for design av innstøpingskinner og beregning av festepunkter tilknyttet disse. Design festeløsninger for fasader , heissjaktapplikasjoner, røroppheng og mange andre applikasjoner. 

Last ned PROFIS Anchorchannel her
*ved problemer med nedlasting i Chrome; høyreklikk på linken og åpne den i eget vindu. Eventuelt bytt nettleser. 

Moteks ingeniører

Ønsker du hjelp med beregningene? Våre ingeniører hjelper gjerne til i alle deler av prosjektfasen. Kontakt oss for mer informasjon. Ved spørsmål rundt Profis, kontakt oss via e-post feltingenior@motek.no