Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Profis Engineering er en brukervennlig, skybasert ingeniørprogramvare for avansert design av anker i stål mot betong og supplementære forsterkninger med armering. Programvaren tar over etter Profis Anchor som etter god og tro tjeneste i over ti år nå pensjoneres. Med Profis Engineering Standard får du en gratis programvare der du kan beregne ett eller flere anker i forskjellige formasjoner, materialer og settedybder. Bare legg inn dimensjonerende bruddlaster, og velg ønsket innfestningsløsning.  

Eurocode

Programvaren er klar for Eurocode 2, Part 4 (EN 1992-4). Den nye standarden konsoliderer, oppdaterer og erstatter eldre tekniske spesifikasjoner for ankerdesign, som ETAG001 og TR029. I tillegg følger det selvfølgelig de seneste forskrifter og godkjenninger og er et effektivt og enkelt verktøy for alle som jobber innenfor ingeniørtjenester, beskrivende ledd eller som prosjektledere. Beregning av innfesting med anker, ankergrupper, m.m. har aldri vært enklere. Les mer om Eurocode 2 her (.pdf, 2,55Mb).

Innstøpte fotplatefester

Profis Engineering tilbyr beregning av innstøpte fotplatefester. Innstøping på byggeplassen med for eksempel gjengestang med mutter og skive påmontert er en vanlig løsning for strukturelle fester. Disse installeres når betongen støpes. Designet er mulig innenfor rammene til NS-EN 1992-4.

For applikasjoner utenfor Eurocode, infestinger på eksisterende strukturer, eller ved tilfelle av feil plassering av anker på byggeplassen, kan man enkelt erstatte de innstøpte gjengestangene med etterinstallerte kjemiske forankringer!

Fotplate stivhetskontroll

Det er veldig viktig å sjekke forankringsplatens stivhet. Moderne innfestninger gjør det mulig for konstruksjoner å overføre tunge belastninger. En utbredt og konsolidert tilnærming når det gjelder beregning av stål-til-betong-innfestning er at man antar at fotplaten forblir flat og elastisk under påvirkning av krefter. Profis Engineerings "CBFEM-beregningsfunksjon" gir grunnlag for å vurdere om ankerplaten som spesifisert av deg, kan betraktes som nær stiv i henhold til Eurocode NS-EN 1992-4.

Ønsker du kurs?

Ta gjerne kontakt med våre ingeniører om du ønsker å vite mer om ankerdesign, eller ønsker kurs for deg og dine kollegaer.

Tekniske krav 

Profis Engineering Standard er kompatibel med de fleste nettlesere, som Chrome, Internet Explorer, Firefox, o.l. For å kunne kjøre den skybaserte programvaren må datamaskinen være tilkoblet internett.