Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Profis Engineering er en gratis, skybasert programvare som har overtatt etter Profis Anchor. Ingeniørprogramvaren brukes til avansert design av anker i stål mot betong og supplementære forsterkninger med armering. Her kan du beregne ett eller flere anker i forskjellige formasjoner, materialer og settedybder. Legg inn dimensjonerende bruddlaster, og velg utfra dette innfestningsløsning. Du får oversikt over kapasiteter, materialer, korrosjon, dynamiske laster, brannmotstand og godkjenninger. 

Kort om fordelene med Profis Engineering Design Software for forankringer

 • Klar for Eurokode:
  PROFIS Engineering er klargjort for EN 1992-4. Den nye standarden konsoliderer, oppdaterer og erstatter eldre tekniske spesifikasjoner (f.eks. ETAG001, TRO29) for festedesign. Last ned våre ETA under produktene våre (European Technical Assessments) for mer informasjon.
 • Forkorte designtiden:
  Kombiner anker- og bunnplateberegninger for å redusere den totale designtiden.
 • Øk nøyaktigheten:
  Få spesifikasjonene riktig første gang. Automatiske lastoverføringer, behandling av flere samtidige lastkombinasjoner og generering av BIM/CAD-modeller bidrar alle til å redusere feil og omarbeiding
 • Øk effektiviteten:
  Alt du trenger i én forankringsdesignprogramvare.

Eurocode

Programvaren er klar for Eurocode 2, Part 4 (EN 1992-4). Den nye standarden konsoliderer, oppdaterer og erstatter eldre tekniske spesifikasjoner for ankerdesign, som ETAG001 og TR029. I tillegg følger det selvfølgelig de seneste forskrifter og godkjenninger og er et effektivt og enkelt verktøy for alle som jobber innenfor ingeniørtjenester, beskrivende ledd eller som prosjektledere. Beregning av innfesting med anker, ankergrupper, m.m. har aldri vært enklere. Les mer om Eurocode 2 her (.pdf, 2,55Mb).

Maksimer produktiviteten ved å utforme stål-betongforbindelser.

PROFIS Engineering  gjør det enklere å håndtere selv de mest komplekse og utfordrende forankringsprosjektene. Den avanserte programvaren håndterer beregninger og analyser av de ulike elementene i stålbetongforbindelser, inkludert grunnmateriale, stålplater, ankere, sveiser og avstivere med enkel iterasjon og grundig dokumentasjon – alt fra ett enkelt, skybasert verktøy.

Forankring til betong

Design komplekse og daglige strukturelle fotplateforbindelser.

Bruk forhåndsinnstilte maler til å designe betongfester, inkludert fotplater, ankre, sveiser og avstivere, raskt og nøyaktig. Med bare ett klikk kan du analysere fotplater ved hjelp av CBFEM og utføre stivhetstester for å avgjøre om du skal tilpasse designet eller lastene. Optimaliser festepunkter og utfør stress- og tøyningskontroller – PROFIS vurderer påførte belastninger som seismikk og utmatting, og kan finne økonomiske løsninger for å unngå utbrudd ved hjelp av supplerende armering. Smart baseplatedesign forenkler designprosessen ytterligere.

Generer en tilpasset rapport komplett med kodereferanser, beregninger, produktinformasjon og bilder.

Betong til betong: ettermontert armering

Alt du trenger for å designe postinstallerte armeringsjernapplikasjoner.

Legg til eller utvid betongelementer enten du arbeider med eksisterende armeringsjern eller manglende startstenger. Løs betongskjøter og skjøter, og verifiser deretter skjærmotstanden i grenseflaten mellom gammel og ny betong.

Trenger du å tilpasse layouten eller geometrien til PIR-designet ditt? PROFIS lar deg enkelt tilpasse diameter, innstøpingsdybde og avstandsparametere for eksisterende betong så vel som etterinstallert.

Betong til betong: overlegg

Design for betongoverlegg og ettermonterte skjærplugger.

Med PROFIS kan du dimensjonere etterinstallerte skjærkoblinger og verifisere grensesnittet mellom betongstøpet på forskjellige tidspunkter. Finn ut om utformingen har kanter eller er symmetrisk, og definer deretter forskjellige områder med fungerende skjær. Du vet at designarbeidene dine er solide takket være intuitiv 3D-grafikk som viser hvordan påkjenninger varierer gjennom hele forbindelsen. 

Klar for installasjon? PROFIS har allerede spart deg for tid ved å optimalisere layouten.

Forankring til mur/tegl

Design infestning i mur/ tegl mer produktivt og nøyaktig.

PROFIS Engineering kan hjelpe deg med å designe nøyaktige baseplatetilkoblinger ved hjelp av godkjente ankre. Spar tid med intuitive, innebygde maler som kombinerer data på stedet med faktorer som tillatt spenning og skjærbelastning, samtidig som du vurderer belastningsreduksjoner og geometrikrav.

Velg mellom flere størrelser og typer murstein eller betong murverk enheter, justere deres layout og definere om fugemasse er til stede. Du kan til og med lage dine egne maler for å redusere designtiden på lignende prosjekter.

Feste av rekkverk og håndløper

Design komplette ankerfester for plattformer, balkonger og trapper.

PROFIS tar ikke bare hensyn til koder og forskrifter når de designer rekkverksforbindelser – de bestemmer belastningene som virker på rekkverket avhengig av hvordan det brukes, vindforhold og mer. Den utfører deretter en stabilitetskontroll.

I løpet av få minutter vil du lage komplette design for sveiser basert på tykkelse, sveisetype og materiale. 

Ønsker du kurs?

Ta gjerne kontakt med våre ingeniører om du ønsker å vite mer om ankerdesign, eller ønsker kurs for deg og dine kollegaer.

Tekniske krav 

Profis Engineering Standard er kompatibel med de fleste nettlesere, som Chrome, Internet Explorer, Firefox, o.l. For å kunne kjøre den skybaserte programvaren må datamaskinen være tilkoblet internett.