Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Motek har fått godkjenning som lærebedrift i elektroreparatørfaget av Oslo Fylkeskommune. Vi er kjempestolte og glade for å nå kunne ta imot læringer på verkstedet vårt i Oslo.

Hvorfor søke læreplass på verkstedet vårt?

Verkstedet vårt er fullt av kompetente ansatte som er ivrige etter både å føre kunnskapen videre og å få impulser fra den stadige utviklingen i faget. Vi har et svært godt arbeidsmiljø med gjensidig støtte og oppmuntring i hverdagen. Høsten 2022 flytter vi inn i helt nye, toppmoderne lokaler tilknyttet vårt nye hovedkontor som i disse dager bygges i Alf Bjerckes vei.

Verkstedavdelingen i Motek representerer kvalitet, effektivitet og service. De bidrar til at vi er det smarteste valget når man skal velge verktøy. Som godkjent lærebedrift får vi en større mulighet til å utvikle oss i takt med den teknologiske utviklingen og de økende kravene til kunnskap i bransjen. Vi får også muligheten til å få inn nye og kompetente medarbeidere som utfyller gjengen vi allerede har.

Hvordan søke læreplass?

Ta kontakt med vår HR-sjef Marit Hov (marit.hov@motek.no) dersom du har spørsmål eller ønsker å søke om læreplass hos oss. Vi er tilknyttet Opplæringskontoret for elektrofag på Øvre Romerike. De bistår i dialogen med utdanningsmyndighetene, sikrer dokumentasjon gjennom læretiden og ordner med oppmelding til fagprøven.

Ofte stilte spørsmål

Er det muligheter for fast ansettelse etter fullført læretid som elektroreparatør i Motek?
Vi kan ikke garantere deg jobb etter endt læretid i Motek, men som ferdig utdannet elektroreparatør (etter læretid) stiller du sterkt i konkurranse med andre søkere til ledige stillinger.

Jeg synes Motek og elektroreparatørfaget ser spennende ut, hvordan kan jeg få mer informasjon om hva dere kan tilby?
Du er velkommen til å henvende deg til oss, så vil vi gi deg den informasjonen du ønsker. Du kan også henvende deg til oss om det kan være aktuelt med en utplassering i Motek.

Hvordan passer lærefaget for jenter?
Vi ønsker gjerne at flere jenter/kvinner vil jobbe hos Motek. Har du en interesse for å løse problemer og få ting til å virke, kan vi absolutt anbefale at du vurderer elektroreparatørfaget. En læretid på Motek-verkstedet gir deg samtidig muligheten til å jobbe med markedets råeste verktøy.

Jeg har tatt ett år påbygg (studiekompetanse) etter Vg2. Er det til hinder for at jeg kan søke læreplass?
Nei, vi vurderer kandidatene ut fra de kvalifikasjonene som kreves, og det er på ingen måte negativt om du har tatt påbygg etter Vg2. Tilsvarene vil det være om du har gjennomført førstegangstjeneste i militæret.

Jeg har interesse for elektro og liker å skru, men er usikker på om elektroreparatør kan være noe for meg. #Hvaskaljegvelge?
Mange kan være usikre på hva de skal velge og det er forståelig. Vi bidrar gjerne med informasjon om hva vi kan tilby, og om du ønsker å se mer av Motek kan vi kanskje bidra med at du kan komme å se hva vi jobber med. Ta gjerne kontakt om du ønsker utplassering hos oss.


 

Om du ønsker utplassering/ informasjon om utplassering i Motek, kontakt faglig leder elektroreparatørfaget: havard.mathlin@motek.no

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.