Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Med over 20 servicemekanikere og spesialutstyr fordelt på hovedverkstedet i Oslo og 3 regionverksteder i Sandnes, Bergen og Trondheim, er vi godt rustet for å reparere og vedlikeholde verktøyet du har kjøpt hos oss. Rundt 30 000 maskiner håndteres hos oss årlig. Målet er 3 dagers reparasjonstid.

Profesjonelt verktøy skal vare!

Håndverkere og anleggsfolk er avhengig av verktøy med høy driftskvalitet over lang tid. Derfor har vi valgt store og kjente produktleverandører som har dokumentert høy kvalitet og en profesjonell organisasjon.

Verktøy som er laget for å vare, trenger naturlig nok ettersyn og skifting av slitedeler fra tid til annen. Noen av Hiltiverktøyene har for eksempel serviceindikator som hjelper deg å passe på dette.

Laserverksted

Vårt laserverksted i Oslo kalibrerer og reparerer ca 3000 lasere hvert år. Programvaren vi benytter for kalibreringen kommer fra Hilti Measuring Systems. Roterende lasere blir koblet direkte opp mot en PC, som overvåker justerings- og kalibreringsprosessen.
 

Våre garantier

Kvaliteten på verktøyene fra våre leverandører er svært høy, og kommer med en veldig god garantiordning. Som kunde må du verken fylle ut garantikort eller dokumentere kjøpsdato. Vi ordner opp hvis noe skjer med maskinen du har kjøpt. Rask reparasjonstid og topp kvalitet på reparasjonene garanteres.

Kontakt oss

Sted Adresse Telefon E-post
Oslo Fjellbovegen 9, 2016 Frogner 23 05 25 00 kundeservice@motek.no
Sandnes Midtbergveien 2, 4313 Sandnes 934 82 553 sandnes.motek@motek.no
Bergen Spelhaugen 22, 5147 Bergen 934 82 602 bergen.motek@motek.no
Trondheim Østre Rosten 90, 7075 Tiller 934 81 729 trondheim.motek@motek.no

Maskiner som ikke lenger repareres


På verkstedet vårt har vi reservedeler tilgjengelig i 10 år etter at siste maskin er solgt. Dette gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet på maskinen du kjøper. Etter 10 år vil vi ikke lenger ha reservedeler tilgjengelig.

En oversikt over maskiner som vi ikke lenger reparerer finner du HER!