Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Motek - mer enn 60 gode år for byggeindustrien, med aner over 100 år tilbake...

Motek ble etablert i 1954 og sysselsetter i dag mer enn 320 årsverk. Vi er landsdekkende med 120 selgere som møter deg direkte på byggeplass, direkte leveranser, kundeservice, 30 butikker og selvfølgelig e-handel via motek.no.

Vi leverer verktøy, festemidler og tjenester til byggeindustrien, anlegg og offshore. Alt av høy kvalitet, og fra de mest kjente merkevarene i verden.

Våre forretningsområder

For å kunne hjelpe og støtte deg som kunde på best mulig måte er salgsstyrken vår organisert i forskjellige næringsområder, hvor selgerne har spesifikk bransjekunnskap og erfaring.

Næringsbygg
•    Rådgivende salg til kunder innenfor næringsbygg – direkte oppfølging på byggeplassen
•    Teknisk rådgivning i forbindelse med innfestninger og for eksempel branntetting
•    Bred erfaring og kunnskap mot både store og små prosjekter

Installasjon
•    Rådgivende salg av verktøy og festemidler til rør, elektro, ventilasjon og heisbransjen
•    Teknisk støtte med ingeniør og software for prosjektering eller lastberegning av innfestninger for alle installasjonsfag. Egne Spesialister til olje og gass-, samt skipssektoren.
 
Trebygg
•    Rådgivende salg innen bruk av verktøy og festemidler til hytter og hus.
•    Dyktige fagselgere som kommer på byggeplass for og finne de beste løsningene
•    Holder kurs for luftdrevende spikermaskiner, boltepistoler og sikkerhetskurs
 
Anlegg
•    Spesialister innenfor stålbygg, anlegg, industri, betong, diamant
 

Verdensledende produsenter

Våre merkevarer kjennetegnes av høy kvalitet og god funksjon. Hilti, Festool og Bostitch leverer alle kvalitetsverktøy, maskiner og forbruksmateriell til bygg og anleggsindustrien over hele verden. Felles er også sterk innovasjonsvilje for stadig å finne bedre løsninger og verktøy som forenkler hverdagen og øker produktiviteten.

Eget varemerke
Motek har også et eget merke spesielt innen festemidler. Vi kjenner bygge- og anleggsbransjens samt trebearbeidende virksomheters allsidige behov for riktige skruer, spikre, lim og bolter.

Vårt fokus

Vi er opptatt av å være tilstede for deg som kunde, og bygge gode, langvarige relasjoner. Vi vet at det er viktig for effektiv drift og service, at kontakten med oss som leverandør er god, tillitsfull og direkte.

Sertifiseringer

Vi er ISO kvalitets– og miljøsertifisert, har både StartBANK sertifikat (kvalifiseringsordning for bygg- og anleggsindustrien) og Achilles sertifikat (kvalifiseringsordning for offshoreindustrien i Norge og Danmark).

Motek Kvalitets- og Miljøstyringssystem

Baserer seg i dag på mer enn 25 definerte og innarbeidede prosesser. Disse kontrolleres jevnlig og følges opp med rapporter. Inkludert i disse prosessene ligger f.eks. skadeforebyggelse, skaderutiner og en rekke andre områder.

Energistyring og energibesparelser
Motek fører Miljøregnskap og overvåker forbruksfakta på en rekke områder, f.eks. på strøm og fjernvarme. Her har vi en landsomfattende avtale med Hafslund om å levere garantert 100% fornybar energi.
 
Avfallshåndtering
Motek har inngått en landsomfattende avtale med Norsk Gjenvinning om såkalt Grønt Ansvar R. Det er et komplett system for dokumentert og systematisert avfallshåndtering. Vi tar også i mot ditt EE-avfall. Håndtering av EE-produkter og EE-avfall ivaretas av Ragn Sells.