Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Ved å velge riktige produkter for jobben du skal gjøre, kan du utnytte ressursene dine bedre og jobbe smartere og raskere. Vi leverer produkter fra merkevarer i verdensklasse! Høyere kvalitet betyr at produktene våre yter mer, har lengre levetid og du får mindre stans i produksjon. I tillegg vil våre tidsbesparende løsninger og tjenester hjelpe deg å øke effektiviteten og lønnsomheten i prosjektene dine. 

 

Selgerne våre hjelper deg

Våre 130 selgere hjelper deg med å velge de beste og mest effektive produktene og løsningene. Du slipper i tillegg å bruke tid på å komme til oss - selgerne våre gir deg direkte oppfølging på byggeplassen. Ønsker du en demonstrasjon eller hjelp til å løse små eller store problemer, kommer de til deg der du er.

Rask og enkel bestilling av varer

Som bruker i nettbutikken vår kan du raskt og enkelt bestille varer 24/7 - uansett hvor du befinner deg. Du får tilgang til mange funksjoner som kan gjøre handlingen din enklere og mer effektiv. På motek.no kan du opprette egne brukere og prosjekter, få full oversikt over priser, fakturaer og spore ordrene dine. Du kan også lage deg en handleliste og bestille rett fra den.  

Du har i tillegg en rekke andre muligheter: 

 • Administrere kontoen din
 • Se ordrehistorikken din
 • Få produktinformasjon og informasjon om tilbehør og forbruk, se datablader og videoer
 • Skriv ut egne etiketter og strekkodelister til lageret ditt
 • Scanning av strekkoder med telefonen 
 • ​​​​​​​Velge betaling med kredittkort 
Les mer om mulighetene i nettbutikken og registrer deg her.

Levering rett på byggeplassen

Vi leverer det du trenger raskt. Hvis du bestiller varer før kl 16.00, leverer vi neste dag de fleste steder i landet. I 20-milssonen på Østlandet leverer vi samme dag hvis du bestiller før kl. 09.00.

I Oslo og Viken-området (tidligere Akershus) har vi også en miljøvennlig elbil som tar seg av hasteleveranser.

Vårt velfylte lager og korte leveringstider gjør at du unngår stopp i arbeidet!

Hyggelig handel i butikk 

Kom innom din lokale Motek-butikk for en hyggelig handel. Vi har 29 butikker fra nord til sør som bugner av verktøy og festemidler. Våre kompetente butikkselgere står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige verktøyene og festemidlene til ditt prosjekt. Du kan få demonstrert verktøyene du ønsker, eller få råd og veiledning mens du nyter en varm kaffekopp. 

Med KLIKK & HENT kan du reservere varer på motek.no når det passer deg og hente i utvalgt butikk etter bare 2 timer. Varene ligger pakket og klare når du kommer, og du får brukt tiden din på andre ting! Les mer om hvordan det fungerer her.

Unngå driftsstans 

Våre egne verksteder i Oslo, Sandnes, Bergen og Trondheim er godt rustet til å vedlikeholde og reparere verktøyet du har kjøpt hos oss. Vi håndterer årlig over 30 000 verktøy og har normalt en reparasjonstid på kun 3 dager.

Verktøy trenger naturlig nok ettersyn og utskifting av slitedeler fra tid til annen. Får du driftsstans på et verktøy kjøpt hos oss, kan du få et låneverktøy mens ditt eget er til reparasjon, slik at du kan fortsette å jobbe som normalt.

Vi har reserveredeler tilgjengelig i 10 år etter at siste verktøymodell er solgt. Det gir deg trygghet og forutsigbarhet for verktøyet du kjøper hos oss. 

Kontakt et av våre verksteder her.

Full kontroll over verktøykostnadene 

Med Motek Fleet Management kan du leie verktøyene du trenger over en lang periode til en fast månedspris. Service, reparasjoner og tyveridekning er inkludert i prisen. Det gir ingen store investeringer i forkant, og forutsigbare kostnader i fremtiden. Istedenfor å eie alle dine verktøy kan det være mer kostnadseffektivt å benytte denne løsningen for hele eller deler av verktøyparken din. 

Vi skreddersyr en verktøypark som passer dine behov. Etter at avtaleperioden er over byttes verktøyet ut med nyeste modell hvis du ønsker det. På den måten er verktøyparken din alltid toppmoderne, effektiv og har det siste innen HMS-tiltak. 

Det betyr at du kan fokusere på det som er viktigst – driften. 

Les mer og ta kontakt med oss her hvis dette er noe for deg.

Prosjektveiledning

Våre ingeniører tilbyr råd og veiledning til kunder, konsulenter og entreprenører.
 

Det er viktig å få alle de små detaljene i et prosjekt riktige helt fra starten av. En liten feilberegning i begynnelsen kan føre til store konsekvenser senere i byggearbeidet. Montasje og installering skal være rask og enkel samtidig som den er fleksibel for endringer underveis, og i henhold til alle gjeldende regler. Jo tidligere våre ingeniører kan komme inn i prosjektet, desto bedre kan vi hjelpe til å designe og beregne unike løsninger tilpasset ditt behov, hvor rimeligste totalkostnad er fokus. 

Vi kan hjelpe deg med: 

 • Design av installasjonssystemer 
 • Beregning av røroppheng og ventilasjon 
 • Installasjonsløsninger for medisinsk utstyr 
 • Veiledning til branntetting og innfestinger  
 • Opplæring i våre beregningsprogrammer 

Hos oss får du raske, tidsbesparende og veldokumenterte løsninger! 

Vi kan hjelpe deg å øke effektiviteten!