Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Med Motek Fleet Management kan du leie verktøyene du trenger over en lang periode til en fast månedspris. Service, reparasjoner og tyveridekning er inkludert i prisen. Det betyr at du kan fokusere på det som er viktigst – driften.

Få full kontroll over verktøykostnadene dine med Motek Fleet Management!

Økt produktivitet - Mindre risiko - Kontroll på kostnader

FORDELER FOR DEG

Fast månedspris innebærer at du ikke plutselig får kostnader for reparasjoner, service og kalibrering. Det gir ingen store investeringer i forkant, og forutsigbare kostnader i fremtiden. Istedenfor å eie alle dine verktøy kan det være mer kostnadseffektivt å benytte denne løsningen for hele eller deler av verktøyparken din. 

MOTEK FLEET MANAGEMENT GIR DEG

 
  • Kontroll på kostnader. Du betaler kun for bruken og ikke for maskinen.
  • Ingen servicekostnader. Alt er inkludert.
  • Tyverisikring. Vi tar deler av risikoen dersom du utsettes for tyveri.
  • En toppmoderne maskinpark som alltid er oppdatert.

ER MOTEK FLEET MANAGEMENT NOE FOR DEG?

Vi hjelper deg med en skreddersydd verktøypark som passer dine behov. Etter at avtaleperioden er over byttes verktøyet ut med nyeste modell hvis du ønsker det. På den måten er verktøyparken din alltid toppmoderne, effektiv og har det siste innen HMS-tiltak.

BRANSJELEDENDE SERVICE OG KOSTNADSFRIE REPARASJONER

Dersom viktige verktøy plutselig slutter å fungere, kan arbeidsplassen stoppe helt opp. Erstatningsutstyr må skaffes og prosjektplanene kan bli forskjøvet. 

Med Motek Fleet Management tar vi hånd om all service og reparasjon uten ekstra kostnad. Verktøy som repareres leveres tilbake innen tre dager.

Ta kontakt med din salgsrepresentant eller vår kundeservice hvis dette kan være noe for din virksomhet!
 

Tlf. 23 05 25 00
firmapost@motek.no