Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Med Motek Fleet Management kan du leie verktøyene du trenger over en lang periode til en fast månedspris. Service, reparasjoner og tyveridekning er inkludert i prisen. Det betyr at du kan fokusere på det som er viktigst for deg – driften og gjennomføringen av dine arbeidsoppgaver.

Du velger selv hvilke verktøy du trenger fra Hilti, Festool og/eller Bostitch.

For å kunne bestille Motek Fleet Management, må du være bedriftskunde og ha signert en egen Fleet-avtale med oss i Motek. Har du ikke en avtale, kontakt din Motek selger eller meld din interesse gjennom den lenken.

Få full kontroll på verktøykostnadene, samt økt produktivitet og mindre risiko.

MOTEK FLEET MANAGEMENT GIR DEG

 
 • Kontroll på kostnader. Du betaler kun for bruken og ikke for maskinen.
  Anskaffelse av nytt verktøy gir ingen store investeringer i forkant, og forutsigbare kostnader i fremtiden. Istedenfor å eie alle dine verktøy kan det være mer kostnadseffektivt å benytte denne løsningen for hele eller deler av verktøyparken din.
  Fast månedspris innebærer at du ikke plutselig får kostnader for reparasjoner, service og kalibrering.
 
 • Ingen servicekostnader. Alt er inkludert.
  Dersom viktige verktøy plutselig slutter å fungere, kan arbeidsplassen stoppe helt opp. Erstatningsutstyr må skaffes og prosjektplanene kan bli forskjøvet. Med Motek Fleet Management tar vi hånd om all service og reparasjon uten ekstra kostnad. Verktøy som repareres leveres tilbake innen tre dager.
 
 • Tyverisikring. Vi tar deler av risikoen dersom du utsettes for tyveri.
   
 • Etter at avtaleperioden er over byttes verktøyet ut med nyeste modell hvis du ønsker det. På den måten er verktøyparken din alltid toppmoderne, effektiv og har det siste innen HMS-tiltak.

ER MOTEK FLEET MANAGEMENT NOE FOR DEG?

Om du ikke vet helt hva du ønsker av verktøy, eller ønsker å diskutere muligheter, så hjelper vi deg gjerne med å skreddersy en verktøypark som passer dine behov.
 

Ta kontakt med din salgsrepresentant eller vår kundeservice, via denne lenken, eller telefon 23 05 25 00 hvis dette kan være noe for din virksomhet!