Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

I over 90 år har Festool kontinuerlig og dedikert produsert elektroverktøy av høy kvalitet. Verktøyene er laget for å oppnå perfekte resultater raskt og effektivt.

Festool tenker i smarte systemer og er opptatt av at alt skal være perfekt ned til den minste detalj. Alle verktøyene er designet for å samarbeide på en effektiv måte. Deres oppfinnsomhet har resultert i mer enn 80 produktpriser og de innehar 350 patenter. 

Verktøyene er enkle i bruk og har smarte tilbehør og forbruk som er tilpasset og utviklet for å gjøre hver maskin så nøyaktig og effektiv som mulig. Det gir perfekte resultater med en gang!

Hvorfor bære materialene til sagen når det er lettere å bære sagen til materialene? Med sirkelsagen HKC 55 Li kan du kappe og kløyve materialer i opptil 55 mm tykkelse. Sagen er ideell for mobil bruk på byggeplassen takket være det kraftige batteriet og mulighet for tilkobling av kappskinne. Med kappskinnen kutter du raskt og vinkelrett. Den børsteløse motoren i kombinasjon med Li-Ion-batteriet gir maksimal effekt. Sagen har dybdeinnstilling med senkefunksjon, fjernkontrollert bladskjerm og spaltekniv. Les mer her.

Dykksagen TSC 55 Li har dobbelt batterikonsept. Du kan bruke to 18 V batterier for maksimal effekt, eller ett 18 V batteri for å spare vekt. Bruksområdene er kapping og kløyving av plate materialer og tilpassing og bearbeiding av fasade- og takplater. Denne sagen har også børste løs motor som gir maksimal effekt. Støvposen sparer deg for oppryddingsjobben etter du har kuttet ferdig. Les mer her.

Begge sagene leveres med et kvalitetssagblad for rene kutt og for å sage lengst mulig pr. lading. Det gir mindre etterarbeid og færre batteriskifter. 

KAPEX KS 60 kapp-/gjær sag er ekstremt allsidig og har enestående presisjon! Med den medleverte smygvinkelen overføres vinklene feilfritt til sagen og sammen med LED-belysning som gir en skyggelinje for sagsnittet, kutter du riktig på første førsøk. Du kan bruke den til kapping og gjæring av tre, plast og aluminium. Sagen leveres med et kvalitetssagblad som holder lenge og gir perfekte kutt. Det gir mindre etterarbeid og færre bladskifter. Det uttrekkbare bordet gir bedre støtte av lengre arbeidsstykker. Les mer her.

Med en sag fra Festool kutter du alltid rett! 

 

Her kan du se en oversikt over alle sagene vi tilbyr: