Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Den nye bordsagen Festool TKS 80 stopper øyeblikkelig ved hudkontakt og forhindrer alvorlige kuttskader! Festool har kjøpt den patenterte SawStop-teknologien og vil nå installere den i egne sager. Med dette vil Festool sette en ny standard i Europa når det gjelder helsevern og kvalitet.

SawStop-teknologien er ferdigutviklet, utprøvd og over 80 000 maskiner er solgt i USA

Vi beskytter fingrene dine!

Sagbladet stopper ved hudkontakt og forhindrer alvorlige kuttskader. Når en slik kontakt oppdages, aktiveres sikkerhetssystemet og stopper sagbladet på mindre enn 5 millisekunder. Sagbladet forsvinner samtidig under bordplaten og fingrene dine er utenfor fare. Dette er ubeskrivelig raskt. Hele 10 ganger raskere enn en Airbag utløser!

SawStop-teknologien er ferdigutviklet, utprøvd og fungerer hver gang. Over 80 000 maskiner er solgt med SawStop i USA og flere tusen reddede fingre og hender taler for seg selv.

Hvilke materialer kan bordsagen kappe?

Alle tre eller tre-lignende materialer, plast og ikke-ledende materialer kan bearbeides uten problemer. For ledende materialer som jern og ikke-jernholdige metaller må SawStop-teknologien deaktiveres med SawStop AV, ellers er det fare for falsk utløsing. Fuktig treverk skal alltid testes ved bruk av test-funksjonen. I praksis betyr det at du trenger kun å holde materialet inntil sagbladet før du starter sagen og se på indikatoren om det lyser rødt eller grønt.

Ekstrem presisjon

Materialet fliser seg mindre på oversiden fordi sagbladet svinger mot venstre.
Det er mer plass til hånden din og fritt innsyn på arbeidsstykket. Du får også
mindre fliser på undersiden av materialet når du bruker overflatebeskytteren.

Fleksibel i bruk

Du kan drive variabelt arbeid opp til 80 mm kuttehøyde og med en arbeidsflate
som kan utvides i lengde og bredde. Den gir deg også mer fleksibilitet, takket være vinkelstopperen.
Når du kjøper din neste bordsag, husk at den sikreste har SawStop-teknologi, kommer fra Festool, og kan kjøpes hos Motek. Ta gjerne en prat med en av våre selgere, butikkmedarbeidere eller produktsjefer for å lære mer om SawStop.

Festool TKS 80 bordsag med SawStop

Bordsag Festool TKS 80 EBS

Den første Festool sagen med SawStop-teknologien - Levering medio Juni
Kuttekapasitet maks (mm) 80
Sagblad diameter (mm) 254
Vekt (kg) 37
1 Stk
26 055,-
Eks. mva.
Ord.pris 28 950,-