Logg inn
Din bestilling

Våre ingeniører tilbyr veiledning til konsulenter og entreprenører.  

 

Hos oss får du: 

  • Raske og tidsbesparende løsninger 

  • Veiledning til branntetting og innfestinger 
  • Opplæring i våre beregningsprogrammer
  • Veldokumenterte løsninger

Vi hjelper deg

Jo tidligere våre ingeniører kan komme inn i prosjektet, desto bedre kan vi hjelpe til å beregne og designe løsninger til ditt behov, hvor rimeligste totalkostnad er fokus. Montasje og installering skal være rask og enkel samtidig som den er fleksibel for endringer underveis, og i henhold til alle gjeldende regler.

Design av installasjonssystemer


Hiltis skinnesystem har fleksible løsninger for oppheng og montasje av rør, kabelgater og ventilasjon. I tillegg er Motek distributør av Øglænd sine produkter til landbaserte prosjekter i Norge. Øglænd System AS utvikler, produserer og selger tverrfaglige opphengsystemer, kabelbaner og kabelstiger til en rekke forskjellige industrier. Et supplement til vår portefølje som gjør oss enda mer fleksible til å designe riktige løsninger for nye og eksisterende kunder.

Vi hjelper deg med alt fra dimensjonering til montasje på byggeplassen. I sortimentet vårt har vi innovative systemer for lette, middels og store lasttilfeller. 

Profis beregningsprogrammer lar deg planlegge bedre slik at du kan bygge raskere og mer effektivt.
 

Røroppheng

Vi har mange løsninger for røroppheng; Hiltis MM-system for lette oppheng, MQ- system for middels vekt og MI/MIQ- system for tyngre last. Skinnesystemene består av formonterte komponenter med automatisk trykk og vri-mekanisme som gir rask og enkel montering. Dette sparer opptil halvparten av installasjonstiden i forhold til tradisjonelle systemer og gir maksimal produktivitet.  

 

Den enkle trykkteknologien muliggjør forhåndsinnstilling og sikker justering av komponentene før de  er festet. Løsningene tar høyde for termisk ekspansjon når temperaturen på omgivelsene eller væsken i røret skifter. Når det skjer, må røret kunne ekspandere eller kontrahere i lengderetningen. Fastpunkter i kombinasjon med riktige klammer med glidefunksjon, sikrer at rørets bevegelser fordeles jevnt og tar opp øvrige krefter som oppstår. 

 

Ta kontakt med oss for å se hva som passer best for ditt byggeprosjekt. 

Ventilasjon

Motek velger nedbrytbar kartong til spiker med Diamond Coating (DC). Emballasjen er FSC-merket. Merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Foruten det direkte miljøaspektet med FSC-merket emballasje for DC, er det flere indirekte positive implikasjoner vet at DC har en trekkraft/bæring på 20 % mer en tradisjonell spiker – som igjen gjør blant annet at man kan benytte færre spiker i hver konstruksjon.  
 

Jeg er svært glad for at vi nå har tatt i bruk denne emballasjen og hvor godt den passer med DC-spikeren. Bærekraft og bærekraftig forteller David Klingvall, produktansvarlig for spiker i Motek.

Installasjon av medisinsk utstyr


Hiltis installasjonssystem for medisinsk utstyr er enkelt å montere uten å du må endre plasseringen av eksisterende systemer. Systemet krever ikke sveising, og det er ikke nødvendig å bruke store ventilasjons- og luftregulatorer for å begrense faren for infeksjoner. Det er kun nødvendig med små justeringer av opphengssystemene og du slipper boring. Fleksibiliteten i systemet krever lite modulering og dimensjonering. Det gir kortere nedetid ved bytte av utstyr, maksimal produktivitet og man kan raskt utstyre operasjonssalene med ny teknikk. 
 

Prosjektstøtte


Vi forstår hvor viktig det er å få alle de små detaljene riktige helt fra starten av. En liten feilberegning i begynnelsen kan føre til store konsekvenser senere i byggearbeidet. Vi hjelper deg gjennom hele prosjektperioden med unike løsninger til dine utfordringer, eller standardinstallasjoner med alle våre produkter. Vi kan gjeldende regelverk og standarder som Eurocode, ETA og sprinkelstandarder.
 

Kontakt oss

Navn Stilling Sted Telefon E-post
Birger Bech Feltingeniør Oslo 404 68 010 birger.bech@motek.no
Halgeir Knudsen Feltingeniør Oslo 979 70 630 hallgeir.knudsen@motek.no
Unib Sarwar Feltingeniør Oslo 488 87 452 unib.sarwar@motek.no
Dag Steinsland Feiltingeniør Bergen 458 08 313 dag.steinsland@motek.no
Roger Hasslinger Leder feltingeniør Oslo 982 47 487 roger.hasslinger@motek.no

Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene du ser og bruker.

Vis meg mer