Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Hilti kommer nå med hele seks nye verktøy for metallarbeid i 22V-serien. Denne serien har fra tidligere flere andre verktøy som kan benyttes til metall! Dette gjør at man nå kan jobbe med samme batteri og lader for hele arbeidsprosessen - fra kapping til sliping og skruing. 

Rettsliper GDG 6-A22

Denne batteridrevne nyheten med justerbar hastighet og en høytytende børsteløs motor gjør det enkelt å bearbeide metallet både i produksjon og på byggeplassen. Rettsliper GDG 6-A22 brukes eksempelvis til å rengjøre overflater, sveiser og rør, fjerne rust, polering, pusse og andre nøyaktige arbeider. Den kan også brukes mer industrielt med å fjerne tøffe materialer, fjerne sveiser, øke hullstørrelse, lage hull og forberede rør for sveising.

Les mer og bestill her!

Rørslipemaskin GTB 6X-A22

Hilti kommer nå også med Rørslipemaskin GTB 6X-A22, en batteridrevet beltesliper med elektronisk hastighetskontroll. Denne maskinen brukes til å slipe og ferdiggjøre runde materialer (for eksempel rekkverk) av rustfritt stål, karbonstål, aluminium, kobber, messing og titan. For grovere pussing kan den effektivt fjerne blant annet sveisesømmer og rust, mens den med finere pussing kan gi et jevnt og attraktivt utseende på stålet. På overflater kan man fjerne riper fra kurvede ståloverflater og man kan få en speilfinish på rustfritt stål.

Slipebeltet byttes verktøyfritt for rask og enkel håndtering og videre arbeid. 

Les mer og bestill her!

Fingersliper GFB 6X-A22

For å komme til i hjørner og andre steder der det er trangt har Hilti utviklet en fingersliper med slipebelte. Denne brukes på samme måte som de andre verktøyene i serien til sliping av metall. Med hastighetskontroll kan man justere for raskere hastigheter for å fjerne materialer hurtig, mens lavere hastigheter benyttes til mer perfeksjonerte, polerte overflater på rustfritt stål. Arbeidet gjøres effektivt ved at både slipebåndet byttes og vinkel justeres uten spesialverktøy.

Les mer og bestill her!

Satineringsmaskin GPB 6X-A22

For å pusse og slipe litt større overflate kan man benytte Satineringsmaskinen GPB 6X-A22. Den tilhører den samme 22V-serien som de andre nyhetene og har mange av de samme gode funksjonene som de andre maskinene over, som blant annet børsteløs motor, hastighetskontroll og bytte av slipebelte uten behov for spesialverktøy.

Les mer og bestill her!

Platesaks SSH 6M-A22

Nyheten Platesaks SSH 6M-A22 er laget for alle rette og kurvede kutt i metallplater, spirorør, stendere og all annen metalltilpasning for tykkelser opptil 2,5 mm (12 Gauge).

I likhet med de fleste nye verktøyene fra Hilti har også SSH 6M-A22 børsteløs motor for å vare lenge uten behov for reparasjon eller bytte av børster.

Les mer og bestill her!

Blader til Platesaks SSH 6M-A22
Hilti leverer fem forskjellige blader tilpasset forskjellige bruksområder (rustfritt stål, kurvet kutt, rette kutt og spirorør) produsert for SSH 6M. Disse kan enkelt byttes uten bruk av spesialverktøy - raskt og effektivt. 

Platetygger SPN 6-A22

SPN 6-A22 er en presis og allsidig batteridrevet platetygger som frihåndsklipper i så godt som alle bølge- og trapesformede metallplater, samt C-, L- og U-profiler opptil 2 mm tykkelse (14 Gauge). Siden den klipper så presist reduseres behovet for etterarbeid og korreksjoner. Et ergonomisk utviklet verktøy med god balanse og enkel håndtering grunnet sin slanke og kompakte verktøykropp. Platetyggeren har også hastighetsregulering og kan klippe lenge grunnet god batterikapasitet. 

Les mer og bestill her!

Stikksag SJT-A22

En kraftig og batteridrevet stikksag med et rørformet T-håndtak som man kan bruke både under og over arbeidsflaten. Denne stikksagen kan brukes til figursaging i blant annet stål og metall. SJT-A22 har verktøyløst bytte av sagblad og har både hurtig bladstopp og omstartslås for ekstra sikkerhet.

Les mer og bestill her!

Båndsag SB 4-A22

Denne batteridrevne båndsagen er utstyrt med LED-lys og kan kutte opptil 63,5 mm tykkelse. Blant bruksområdene er saging av metallinstallasjonskanaler og rør uten mye gnister og med lavt støynivå. Man kan også bruke denne til å kappe MQ 41-skinner, plastrør og gjengestenger.

Les mer og bestill her!

Bajonettsag SR 6-A22

Hilti sin SR 6-A22 er en børsteløs bajonettsag som er svært effektiv for riving. Verktøyet sager alt fra metallrør og ledninger til armeringsjern, gjengestenger og metallprofiler som en lek. Bajonettsagen kan brukes til alle typer metall, inkludert stål, rustfritt stål og aluminium, men kan også benyttes til saging av andre materialer som plast, gips, tre og murstein.

En veldig effektiv børsteløs motor øker levetiden på sagen. SR 6-A22 har nøkkelfritt bladskifte og innebygget LED-lys som belyser arbeidsområdet uten å kaste skygger. En ergonomisk maskin som er optimalisert for tohånds-saging.

Les mer og bestill her!

Sirkelsag SCM 22A

Raske, rette og rene kutt i metall og stål uten gnister får man med denne sirkelsagen. Sirkelsagen brukes gjerne til kapping av skinner og rør, skjæring av metallplater til varme- og klimaanlegg, kutting av sandwichpanel og bølgete metallplater, m.m. På én batterilading kan man faktisk kutte mer enn 50 kutt i MQ 41-skinner!

For optimal sikkerhet er SCM-22A utstyrt med bladbrems som stopper bladet på mindre enn 0,5 sekunder. Den har også en effektiv metallsponoppsamler for et rent arbeidsmiljø og LED-lampe for å belyse kuttelinjen. Samlet gjør det denne sirkelsagen både trygg, ergonomisk og nøyaktig.

Les mer og bestill her!

Vinkelsliper AG 4S-A22

En batteridrevet, børsteløs vinkelsliper for daglig kapping og sliping. Dette verktøyet brukes til kapping og sliping av stål, rustfritt stål og andre metaller. AG 4S-A22 brukes også til overflatebehandling og avgrading og sliping av metall. Fliser kan også skjæres når vinkelsliperen brukes sammen med en diamantkappeskive.

Den børsteløse motoren gir verktøyet opptil tre ganger lengre levetid. Sammen med en slank design er dette en maskin som øker arbeidskomforten. Sikkerheten på AG 4S-A22 økes ved at den har ATC (aktiv momentkontroll) som forhindrer at maskinen roterer ukontrollert dersom skiven setter seg fast.

Les mer og bestill her!

Muttertrekker SIW 9-A22

En premium muttertrekker med 3/4'' tange for bolter og forankring. Muttertrekkeren brukes til både stramming og løsning av muttere og bolter fra M16-M24. Blant arbeidsområdene er den derfor optimalisert for installasjon av stålprofiler, forskaling og blant annet forspenning av bolter på flenser med rør av stor diameter.

Den robuste girkassa av metall holder også under krevende arbeidsforhold. Det gjør også den firkantede tangen som har gjennomgående hull for god innfestning av pipe med e-fjærfeste. Dette fjæren gjør det mulig å montere slaghylser i ett trinn. På toppen av det hele har SIW 9-A22 lave vibrasjonsverdier takket være dobbeltslag girkasse. Dette gjør den ergonomisk å trygg å jobbe med i lange perioder av gangen.

Les mer og bestill her.

Batteridrill SF 8M-A22

Dette er en ekstremt kraftig batteridrill med fire gir. Dette gir høy ytelse ved boring i metall. Faktisk kan denne brukes til å bore i metall med HSS-spiralbor opptil Ø 20 mm og trappebor opptil 40 mm i metallplater. Den kan også bore i metall med hullsag opptil 102 mm.

De fire girene i denne batteridrillen er laget av metall. Dette gjør dem utrolig holdbare og gir optimale hastigheter for ulike boreoppgaver i metall. Spesialchucken er optimalisert for metallboring med en selvstrammende funksjon som hindrer at boret sklir ut under bruk.

Les mer og bestill her!

Bestill metallbearbeidingsverktøy i Hilti sin 22V-serie

Platesaks Hilti SSH 6-A22

For alle typer hurtig, rett eller buet skjæring i metallplater eller spirorør
FLEET
Stk 1 Stk 10 863,-
10 863,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 12 070,-

Platetygger Hilti SPN 6-A22

Batteridrevet platetygger for frihåndskutting i praktisk talt alle bølge og trapesformede plater samt C-, L- og U-profiler med tykkelse opptil 2,0 mm
FLEET
Stk 1 Stk 8 793,-
8 793,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 9 770,-

Rettsliper Hilti GDG 6-A22

Batteridrevet rettsliper med justerbar hastighet og kraftig børsteløs motor for metallbearbeiding
Vekt (kg) 2,6
FLEET
Stk 1 Stk 4 491,-
4 491,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 4 990,-

Rørslipemaskin Hilti GTB 6X-A22

For sliping og etterbehandling av rustfritt stål / karbonstål, aluminium, kobber, messing og titan
FLEET
Stk 1 Stk 9 099,-
9 099,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 10 110,-

Fingersliper Hilti GFB 6X-A22

For sliping og etterbehandling av rustfritt stål, aluminium, kobber, messing og titan
Vekt (kg) 3,4
FLEET
Stk 1 Stk 8 586,-
8 586,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 9 540,-

Satineringsmaskin Hilti GPB 6X-A22

For sliping og etterbehandling av rustfritt stål / karbonstål, aluminium, kobber, messing og titan
Vekt med batteri (kg) 3,5
FLEET
Stk 1 Stk 8 145,-
8 145,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 9 050,-

Batteridrill Hilti SF 8M A22

Ekstremt kraftig med fire gir for høy ytelse ved boring i metall
Vekt med batteri (kg) 2,7
Borchuck type Hurtigspenn
Batterier (stk) 0
Omdreininger ubelastet (o/min) 0-2150
FLEET
Stk 1 Stk 4 131,-
4 131,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 4 590,-

Muttertrekker Hilti SIW 9-A22 3/4"

Premium muttertrekker med 3/4" tange for bolter og forankringer
Batterier (stk) 0
Dreiemoment maks. (Nm) 800
Verktøychuch 3/4"
Vekt uten batteri (kg) 2,86
FLEET
Stk 1 Stk 7 254,-
7 254,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 8 060,-

Sirkelsag Hilti SCM 22-A

For raske, rette og rene kutt i metall og stål uten å forårsake gnister
Kuttekapasitet maks (mm) 57
Sagbladdiameter - spekter (mm) 160-165
Vekt med batteri (kg) 4
Batterier (stk) 0
FLEET
Stk 1 Stk 5 472,-
5 472,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 6 080,-

Båndsag Hilti SB 4-A22

Batteridrevet båndsag med LED-lys for å kutte tykkelser opp til 63,5 mm (2 1/2")
Kuttekapasitet i stål (mm) 63,5
Batterier (stk) 0
FLEET
Stk 1 Stk 3 397,50
3 397,50
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 3 775,-

Bajonettsag Hilti SR 6-A22

Batteridrevet 22 V tigersag (børsteløs) for svært effektiv riving
Pendelbevegelse nei
Batterier (stk) 0
FLEET
Stk 1 Stk 4 833,-
4 833,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 5 370,-

Vinkelsliper Hilti AG 4S-A22-125

Batteridrevet vinkelsliper (børsteløs) for daglig kapping og sliping
Kuttekapasitet maks (mm) 34
Kutteskive/blad diameter maks.(mm) 125
Batterier (stk) 0
FLEET
Stk 1 Stk 3 415,50
3 415,50
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 3 795,-

Batteridrill Hilti SF 4-A22 ATC

Kompakt batteridrill for lette og middels bruksområder
Borchuck type Hurtigspenn
Batterier (stk) 0
Vekt uten batteri (kg) 1,28
FLEET
Stk 1 Stk 2 668,50
2 668,50
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 2 965,-

Batteridrill Hilti SF 4-A22 Sett

Kompakt for lette og middels applikasjoner - Komplett med 2 batterier, lader og koffert
Borchuck type Hurtigspenn
Batterier (stk) 2
Vekt uten batteri (kg) 1,28
Stk 1 Stk 4 290,-
4 290,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 8 875,-