Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Berørte produkter: Festool kapp-gjærsager Kapex KS 88 & Kapex KS 120
Produksjonsperiode 2007 til 02/2010

Vi i Motek er stolte av kvaliteten på og holdbarheten til Festool-produktene våre. Utstyrssikkerhet og dermed våre kunders sikkerhet er det vi prioriterer høyest. Derfor ønsker vi i dag å informere om et sikkerhetstiltak.

Som en del av Festool sin pågående produkt- og kvalitetskontroll har de oppdaget at det i isolerte tilfeller har vært indikasjoner på at de nevnte kapp-gjærsagene, som nå er mer enn 10 år gamle, utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko. I et lite antall tilfeller ble deler av sagen varm og begynte å ulme, og i noen tilfeller utviklet dette seg til flammer mens den var koblet til strøm. Dette betyr at selv om foreløpig ikke har blitt rapportert om tilfeller, så kan det under uheldige omstendigheter utvikle seg brann som igjen kan spre seg videre. Takket være vår og Festool sin grundige dokumentasjon og funn vet vi nøyaktig hvilke produkter som kan være berørte. 

Samtidig som vi utbedrer feilen vil vi utføre en gratis oppgradering av sagen og utføre en sikkerhetskontroll (bytte av defekte kabler og lignende).

Innenfor rammene av forebyggende forbrukerbeskyttelse og for å unngå materielle skader og personskader som kan medføre fare for liv og helse, ber vi om din hjelp.

Du kan selv sjekke på www.festool.com/retrofit-no om din maskin er berørt, ved å legge inn delenummeret (T-nr.) og serienummeret (S-nr.).

Vi ber om at du kontakter oss på tlf. 23 05 25 00 for å avtale reparasjon og oppgradering av sagen hvis:

  • Du finner ut at din sag er berørt
  • Du vil at vi skal sjekke en KS 88/120 sag du har med produksjonsdato i perioden 2007 - 02/2010
    (husk å ha maskinen foran deg, vi trenger T. nr. og S. nr.)

Festool retrofit produktbilde.png