Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Å ha det rette verktøyet for jobben du skal utføre, er viktig for å gjøre en effektiv jobb. Feil verktøy og dårlig kvalitet kan ha store konsekvenser for produktiviteten og kostnadene i prosjektet ditt. Det kan ta lenger tid å utføre den oppgaven du skal gjøre, eller du kan oppleve driftsstans.


Enkle verktøy av dårlig kvalitet kan være mindre pålitelige, tunge og vanskelige å bruke og ha færre funksjoner enn et mer avansert verktøy av høy kvalitet.

Hilti utvikler verktøy av topp kvalitet som produserer på et høyt nivå gjennom hele verktøyets levetid. Deres forbruksmateriell er perfekt tilpasset verktøyene og dette er med på å øke produktiviteten. Vi liker å si at med Hilti blir 1+1=3. Innovasjon og produktutvikling er et kontinuerlig satsningsområde for å utvikle nye, bedre løsninger og verktøy med mer kraft og fart, som øker effektiviteten.

Batteridrevne verktøy som gir stor fleksibilitet

Med Hilti sin 22V-serie kan ett batteri og én lader benyttes sømløst på alle produktene. Du kan bruke serien til boring, skruing, saging og bolting. Produktene er designet for krevende jobber i metall, tre, mur, betong og gips. Med godt grep og nøyaktig kontroll gjør verktøyene jobbene mer ergonomiske og lar håndverkeren jobbe over lengre tid med mindre slitasje. 

Øk produktiviteten din med den nye generasjonen SD 5000-A22 02 gipsskrutrekker. 

Selv på de minste prosjektene, er feste av gipsplater til tre og metall en tidkrevende oppgave, som krever manuell arbeidskraft og kompetanse.

Den nye generasjonen SD 5000-A22 02 er konstruert for å maksimere antall gipsplater du kan bearbeide per dag. Designet og påliteligheten er forbedret. Skrutrekkeren er utstyrt med den nyeste børsteløse motorteknologien, er blitt 30 % lettere og har fått LED-lys for bedre sikt. Det gjør den svært komfortabel å bruke.

SD 5000-A22 02 er kompatibel med alle våre magasinerte skruer, magasin SMD57, bits og forlengere. Du kan bruke de samme Hilti 22V Li-ion-batteriene som du bruker sammen med de andre trådløse verktøyene fra Hilti. Batteriet lades raskt og du kan skru opptil 1100 skruer per lading. Se de tekniske spesifikasjonene og kjøp gipsskrutrekkeren her.

Hilti SCM sirkelsag har en imponerende yteevne for verktøy av denne størrelse og vekt. Den kaldkutter slik at du slipper å være redd for brann. Bruker du denne, er det ikke nødvendig å ettergalvanisere produktet du har kuttet. Den avtagbare støvoppsamleren gjør at du får mindre sprut av metallspon og du reduserer dermed oppryddingsjobben etterpå. Enkelt og effektivt! Sagen er fleksibel og kan både brukes med Hilti og Festool sine styreskinner. Se de tekniske spesifikasjonene og kjøp sirkelsagen her.

De kraftige 22V-batteriene med økt rekkevidde, resulterer i et minimum av vedlikehold og nedetid på disse verktøyene. 

Se alle produktene i 22V-serien her