Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Våre borhammere, meiselhammere og kombihammere fra Hilti er designet for å gjøre arbeidet ditt raskt og enkelt når du skal jobbe med betong og mur.

Verktøyene kommer i en rekke størrelser, og du kan velge mellom trådløse og strømdrevne modeller. Velg det som passer deg best med hensyn til kraft, ytelse og ergonomi!

De trådløse verktøyene har kapasitet til å utføre mer arbeid på en enkelt lading, og levere samme ytelse som verktøy med strømforsyning via kabel. Kombinert med våre integrerte støvfjerningssystemer (DRS) drevet direkte av batteriet, kan du bore praktisk talt støvfritt, slik at du får jobben gjort raskere og tryggere! 

Den allsidige og kraftige borhammeren TE 6-A22 kan du bruke til boring og slagboring i betong og treverk samt lettere meisling. Den borer svært fort og den enkle dybdejusteringen gjør at den borer akkurat så dypt du har gitt den beskjed om. Slik unngår du å bruke tid på å bore for langt. Støvavsuget sparer deg for opprydding når du er ferdig. På dette verktøyet kan du bruke alle batteriene fra 22V-serien. 

Les mer og kjøp her.

Kombihammeren TE 60-ATC/AVR er større og kraftigere enn TE 6 og brukes til boring fra 20 mm og oppover. Den er utrolig allsidig og brukes til boring av ankerhull, hullboring, gjennomføringer i betong og mur og korrigerende meisling. Active Torque Control (ATC) stopper verktøyet fra å rotere ukontrollert hvis borkronen har kjørt seg fast. AVR (Active Vibration Reduction) gjør verktøyet mindre slitsomt å bruke og øker derfor den daglige produktiviteten.  

TE 60 får du i 2 versjoner; en på strøm og en på batteri. De har de samme funksjonene, men med batteri øker du mobiliteten din.  

Les mer og kjøp batteriversjonen her. Les mer og kjøp strømversjonen her.

Trenger du en pålitelig meiselhammer for arbeid på mellomstore betongplater og fundamenter, er TE 2000-AVR et godt valg. Du kan bruke den til bryting av kanaler og brytende arbeid på betong og andre materialer også. Den veier kun 14,5 kg og er derfor lett å håndtere. Minimal vibrasjon, maskinens store kapasitet og den lave vekten gjør at du kan jobbe over 8 timer i strekk! Børsteløs motor gir lange serviceintervaller og lang levetid. Støvfjerningssystemet TE DRS-B kan monteres slik at den samler opp 98 % av det farlige finstøvet.

Les mer og kjøp her.

Her kan du se alle borhammerene, kombihammerne og meiselhammerene fra Hilti som du får kjøpt hos oss.

Uansett hvilket behov du har, så har vi en løsning for deg!