Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Hiltis nye flaggskip innen boltepistoler heter DX 6. DX 6 er den mest allsidige boltepistolen til nå som dekker et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Den er effektiv og utrolig enkel å bruke, samtidig som sikkerheten ivaretas ved bruk. Med kun én helt nyutviklet og innovativ type patroner og enkel justering av styrke på selve maskinen er det lettere enn noen gang å velge direktemontasje.

Bruksområder

DX 6 forenkler og effektiviserer byggeplassen og kan brukes til feste av blant annet forskaling, isolering, vanntettesystemer, grunnmursplast, netting, membraner, tre til betong, tre til stål, stål til stål, gjengestusser, rørfester, elektrofester og midlertidige fester. 

Én patrontype

Til den nye boltepistolen er det utviklet en helt ny patron som kan brukes til nesten alle arbeidsoppgaver. Det betyr at du ikke må lure på hvilken farge patroner du trenger til oppgaven, eller om du har riktig styrke liggende. Du bare lader boltepistolen med den grå «titan»-patronen og den er klar! Faktisk dekker denne ene patronen kraften til både grønne, gule og røde patroner. Enklere blir det ikke! For de få applikasjonene der man tidligere måtte bruke sorte patroner, finnes det også en sort patron til DX 6 som tar seg av de aller tøffeste oppgavene. I likhet med Hilti sine andre patroner er også disse Clean-Tec, noe som betyr at den ikke inneholder bly eller tungmetaller - godkjente og CE-merket.

Kraftjustering

DX 6 er enda enklere og har flere justeringsmuligheter enn tidligere modeller. Maskinen har 8 styrkenivåer som lar deg finjustere kraften ved å vri på fronten for å tilpasse ut ifra hva som skal festes og i hvilket underlag. 

Service og vedlikehold

Det digitale displayet holder deg oppdatert på hvor mange skudd DX 6 har utført. Det er totalt fem indikatorer i displayet, der én indikator betyr at det er skutt 500 skudd. Når alle 5 indikatorer vises har man altså skutt 2 500 skudd og da er det på tide med en hovedrengjøring som brukeren selv enkelt kan utføre. Etter at rengjøringen er gjennomført skal den røde knappen holdes inn i 10-13 sekunder for å nullstille indikatoren. Etter 30 000 skudd eller 5 år vil et verktøysymbol vises i displayet. Dette betyr at det er på tide med en hovedservice som gjøres av våre spesialister. På denne servicen byttes også batteriet som driver det digitale displayet. Uavhengig av indikatorene anbefaler vi at man etter en uke med mye skyting gjennomfører enkel rens og smøring for å sikre god drift. Med kun 2 enkle håndbevegelser er hele boltepistolen demontert og klart til rengjøring, aldri har det vært enklere å håndtere en boltepistol for å bytte front, stempel eller generelt vedlikehold.

Forskjellige fronter og tilbehør

DX 6 kan brukes til mange oppgaver og med hele 6 forskjellige fronter som enkelt byttes ut med et klikk, er mulighetene mange. Av annet smart tilbehør får man blant annet sprutbeskyttere og forlengersystem som gjør det enklere å jobbe ved montering i tak.

Forskjellige DX 6-pakker

DX 6 – F8

Helautomatisk boltepistol med standard front for å skyte løse spiker, M8 gjengebolter og festeprodukter med forhåndsinstallerte spiker. DX F8 kan enkelt bygges ut med andre fronter senere for annet behov.

DX 6 – MX 

Helautomatisk boltepistol med magasin for å skyte båndet spiker og forbruk som ikke har en forhåndsmontert spiker. DX 6 MX kan enkelt bygges ut med andre fronter senere for annet behov. 

DX 6 – Kit

Helautomatisk boltepistol i praktisk koffert som inneholder alt du trenger for å skyte med løse spiker, M8 gjengebolter, båndet spiker og isolasjonsfester. Denne pakken gir deg mest muligheter og dekker de aller fleste behov som man trenger på en byggeplass i dag.

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.