Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

TOPROCK er det nyeste bandmedlemmet i Festools musikalske familie. Bluetooth®-høyttaleren i Systainer³-lokket kombinerer alle fordelene med Festool Systainersystemet i perfekt harmoni. Fire høy-ytelses høyttalere kombinert med et smart designet resonanskammer, gir en klar og voluminøs lyd. Ønsker du enda mer? Koble to TOPROCK-høyttalere sammen og til smarttelefonen din og nyt stereolyd som fyller rommet.

Fordeler

 • TOPROCK Bluetooth®-høyttaler er fullt kompatibel med alle Systainergenerasjoner, støvsugere og mange andre Festool systemtilbehør.
 • Den rike lyden av TOPROCK er alltid med deg. Verktøy og tilbehør lagres perfekt inne i Systainer³ - et profesjonelt utseende.
 • TOPROCK gir en utrolig klar, fyldig lyd. Fire aktive høyttalere og to bassreflekssystemer produserer 20 watt med overbevisende lydkvalitet i stereokvalitet og fungerer til og med som stereoanlegg hvis to TOPROCK-enheter er koblet sammen.
   

Perfekt lyd. Perfekt emballasje.

Enten du er i verkstedet eller på byggeplassen, kan du alltid nyte lyden av TOPROCK. Du kan lytte til favorittene på smarttelefonen din via Bluetooth® med enestående kvalitet uansett hvor du er.

Stereoanlegget i Systainer-format

TOPROCK er utstyrt med Bluetooth® 5 med TWS (ekte trådløs stereo). Når to TOPROCK-høyttalere er koblet sammen fungerer disse som høyre- og venstrehøyttaler, noe som gir en stereolyd som fyller rommet.

Verktøy under og musikk på toppen

Verktøy og tilbehør kan lagres inne i TOPROCK - noe som gjør transporten enkel.

Integrert batteri

Det integrerte batteriet gir en driftstid på opptil ti timer ved middels volum. Det er enkelt å lade Bluetooth®-høyttaleren med den medfølgende nettadapteren.

Egenskaper

 • Intuitiv betjening og opplyste knapper
 • Drift med integrert batteri eller strømkabel
 • Bluetooth® høyttaleren i Systainerformat - verktøy under og musikk på toppen
 • Bluetooth® 5 med TWS (ekte trådløs stereo) gjør det mulig for brukere å produsere en stereolyd som fyller rommet ved å koble sammen to TOPROCK-høyttalere
 • Utmerket lyd takket være fire neodymium-høyttalere og to bassreflekssystemer
 • Power bank-funksjon: USB-port for lading av eksterne enheter

Bluetooth® TOPROCK høyttaler

Høyttaler TOPROCK SYS3 BT20 M137

Bluetooth®-høyttaler i SYSTAINER-format - verktøy nederst, musikk øverst
Spenning (V) 230
Stk 1 Stk 3 098,70
3 098,70
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 3 443,-