Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Når man skal montere terrassebord for et varig og  fint resultat må man tenke over flere ting. Blant annet krymper treverk 5-10 %. På grunn av dette bør man montere hodet ca. 2 mm under overflaten slik at det ligger jevnt med overflaten når terrassen skal tas i bruk på sommeren.


Løsningen på  dette er å bruke spikerpistol med terrassescrail til å skyte bordene   på plass. Fordelen med scrail er at den har hodet til en tradisjonell skrue, så skulle du ha behov for å fjerne terrassebordet igjen,  kan du enkelt skru den ut med drill. Hodet er kileformet (også kalt senkhode) som gjør at terrassebordet holdes nede, men samtidig tillater svelling når det regner. Du behøver derfor ikke å forbore og får fortsatt et sprekkfritt resultat!

Selv om tradisjonelle metoder med enkeltskruer og magasinerte skruer er gode alternativer, er spikerpistol med scrail den desidert raskeste måten å montere terrassebord på. Ingen forboring, ikke noe etterarbeid og resultatet varer! 

Prisvinnende terrassescrail

Vår prisvinnende terrassescrail (57-75 mm) er spesialutviklet til terrassebord. En scrail er en skrue og spiker i ett. Du får fordelene fra en spiker, men holdkraften til en skrue og  den  kan skrus ut med torx-bits. Den butte spissen på terrassescrailen stanser ut hullet på vei inn – dette gir det samme resultatet som om du hadde forboret med et Ø3 mm bor. På grunn av dette kan man faktisk  feste nærme kanten og kvist uten å risikere sprekkdannelser.

Scrailen har i tillegg senkhode som er designet slik at det alltid blir korrekt settedybde, 2 mm under overflaten. Slik vil scrailen holde seg nede i terrassebordet også når treverket krymper. Om ikke alt dette var nok  så har scrailen også Diamond Coating. Dette er et belegg som gjør at scrailen ruller inn på trefibrene slik at trefibrene holdes intakte. Inngangshullet blir lite og det blir godt feste  mellom scrail og treverk. Slik får man enda høyere uttrekksverdi og kvalitet på arbeidet samtidig som man trenger mindre kraft for å skyte den inn i materialet.

Les mer om Diamond Coating.

Andre bruksområder

Terrassescrail selges i ulike lengder og kan brukes til mer enn bare terrasse. Blant annet kledning, tretak og gangstier der det er brukt tykkere materialer – for eksempel offentlige promenader, kaianlegg, langs stranda, o.l.

Spikerpistolene

For å legge terrassebord kan du velge mellom to spikerpistoler. Everwin FCN90L er luftdrevet og Fasco F70G er gassdrevet og begge kan brukes til å skyte terrasse bord med scrail.

Scrail-spiker og spikerpistoler

Spiker scrail terrasse RH17 33/57 A4 DC

til terrasse
Diameter (mm) 3,3
Lengde (mm) 57
Overflatebehandling Syrefast A4
Bånd Rettbåndet plastikk
Båndvinkel (grader) 17
Pakke 1 Pakke a 1350 Stk 3 064,95
3 064,95
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 4 865,-

Spikerpistol Fasco F70G 17 gass

Gassdrevet – For plastbåndet stavspiker 17° opptil 90 mm
Vekt (kg) 3,53
Spikerlengde min. (mm) 50
Båndtype Rettbåndet plastikk
Spikerlengde maks. (mm) 90
FLEET
Stk 1 Stk 10 269,60
10 269,60
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 11 670,-

Spikerpistol Everwin FCN90L

For plastinnsatt eller wirebåndet coil spiker opptil 90 mm
Vekt (kg) 3
Spikerlengde min. (mm) 50
Båndtype Wirebåndet
Spikerlengde maks. (mm) 90
FLEET
Stk 1 Stk 9 125,60
9 125,60
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 10 370,-