Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Motek tegnet i slutten av oktober en 2 års samarbeidsavtale med den norske skiskytteren Tarjei Bø.


Tarjei Bø har en lang idrettskarriere bak seg og kan blant annet skilte med OL- og VM-gull, samt sammenlagtseier i verdenscupen. - Eg er sikker på at eg og Motek kan lære av kvarandre. Målet mitt er dessuten å bli meir handy, så da har eg funnet rett partner, sier Tarjei.

Når Motek nå inngår en slik sponsoravtale håper vi å kunne bygge merkevaren vår videre, både når det gjelder synlighet og tilstedeværelse i bedriftsmarkedet, men også i privatmarkedet. Om kort tid åpner Motek for salg til privatmarkedet, og vil ikke lenger bare være tilgjengelig for de profesjonelle aktørene i byggebransjen. Vi håper også at dette samarbeidet vil være inspirerende for de ansatte. - Eg gleder meg til å bli kjent med alle i Motek, som er best i bransjen. Eg er stolt over å ha fått en ny heiagjeng, sier Tarjei.

Vi ønsker at et slikt samarbeid vil øke kjennskapen blant potensielle nye ansatte, slik at flere får øynene opp for Motek som en attraktiv arbeidsgiver. - Valget falt på Tarjei fordi han er en dyktig idrettsutøver og en jordnær mann som har holdninger som passer godt til Motek sine verdier. Vi gleder oss til å følge Tarjei i sporet de neste sesongene og vi skal heie ham fram til gode resultater, sier administrerende direktør i Motek, Vegard Halden.


Motek ønsker Tarjei velkommen på laget!
Tarjei_Bø_MyNewsdesk.jpg