Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Nå blir det enklere å planlegge arbeidet på byggeplassen. Du behøver ikke å tenke på om det finnes strøm der eller ikke. Med SYS-PowerStation trenger du aldri å jakte på strøm igjen!

Strøm - uansett når eller hvor

Arbeid når du vil, hvor du vil og med hvilken maskin du vil. SYS-PowerStation holder deg forsynt med strøm til enhver tid når du er  på farta. Den kompakte og mobile løsningen lagrer 1500 wattimer energi - slik at du kan være helt uavhengig av klassiske strømkilder som stikkontakter, generatorer eller distribusjonskort.

Nok strøm til alle

Med 3.680 watt permanent effekt og opptil 11.000 watt kortvarig effekt, gir SYS-PowerStation nok energi til å drive alle strømdrevne verktøy - til og med støvsugere, store sager og borhammere. Den klarer det uten tap av ytelse - akkurat som en vanlig 230 V stikkontakt.

Planlegg arbeidsdagen

Ubehagelige overraskelser eller forstyrrelser i arbeidet er nå en saga blott: du slipper å lete etter strømuttak og kan enkelt planlegge arbeidet på byggeplassen. Slipp bryet med å trekke kabler, overbelastede byggstrømfordelere eller problemer med sikringer som går. Dette sparer deg for mye tid og penger.

Kapasitet

Bildeeksempler på kapasiteten til SYS-PowerStation

Ofte stilte spørsmål

Hva skal SYS-PowerStation brukes til?

SYS-PowerStation gir nok strøm til alle 230 V-verktøy med strømledning. Med 3680 watt permanent effekt og opptil 11.000 watt kortvarig effekt, driver den til og med støvsugere, store sager og borhammere uten at kapasiteten påvirkes. Den lagrer 1500 wattimer energi – det er tilstrekkelig for en hel arbeidsdag til de fleste bruksområder. Perfekt i kombinasjon med en støvsuger: Den gjør alle støvsugere trådløse og betjener et ekstra verktøy via stikkontaktmodulen på støvsugeren.
 

Kan jeg virkelig bruke ALLE maskiner med den (til og med produkter fra andre merker enn Festool)?

Selvfølgelig. Alle 230 V-maskiner kan brukes med SYS-PowerStation. Uansett om det er en Festool-maskin eller en maskin fra en annen produsent. (Det eneste unntaket: Maskiner som bruker jordforbindelsen som referansepotensial for tilleggsfunksjoner - f.eks. TKS 80 med SawStop-teknologi. Det er fordi SYS-PowerStation IKKE tilbyr et jordingsanlegg.) SYS-PowerStation er en energikilde med høy ytelse. Den gir kontinuerlig ytelse på 3680 watt og fungerer også under høye belastninger uten spenningssvingninger eller fall. Vi har prøvd ut mye - til og med konkurrenters produkter, som har en ekstremt høy toppkraft under oppstart og normalt sprenger sikringen. Det fungerer uten problemer. Strømkvaliteten er så god at den til og med kan brukes til å betjene elektronisk sensitive maskiner, som bærbare datamaskiner, TV-apparater eller stereoanlegg uten problemer.

Hvor mange timer kan jeg jobbe med den?

SYS-PowerStation lagrer 1500 wattimer energi. Dette er nok for de fleste bruksområder en hel arbeidsdag. For eksempel:
 
  • Ca. 50 utskjæringer for en kokeplate kan gjøres ved hjelp av TS 55 med støvavsug og PS 420 (for hjørnene).
  • Ca. 560 tverrsnitt er mulig i parkett ved bruk av KS 60 med støvavsug. Det tilsvarer totalt ca. 112 meter tverrgående.
  • Ca. 3000 tverrsnitt kan gjøres individuelt ved bruk av HK 55 i massiv furu, 40 x 98 mm.
  • En støvsuger og PLANEX slipemaskin kan brukes til å pusse en overflate på mer enn 200 m2.
  • Arbeidslampen SYSLITE Duo kan brukes i mer enn 16 timer.
  • Ca. 22 x 18 V 4,0 Ah batteripakker kan lades helt opp.
  • Du kan se på en 49-tommers TV i mer enn 30 timer. Det tilsvarer ca. 17 fotballkamper.
  • Ca. 240 kopper espresso eller 135 kopper kaffe kan tilberedes ved hjelp av en kapselmaskin.

Kjøp SYS-Power Station

SYS-PowerStation Festool PST 1500 Li HP

Stikkontakten du kan ta med deg
FLEET
Stk 1 Stk 33 788,-
33 788,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 33 788,-

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.