Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Vi har åpnet nettbutikken og våre 29 butikker for privatpersoner. Nå kan alle raskt og enkelt kjøpe det samme kvalitetsverktøyet og festemidlene som proffene bruker.


Hos oss finner du et stort utvalg av det beste verktøyet og festemidlene på markedet. I nettbutikken får du tilgang til alt du trenger av produktinformasjon, priser, sporing av varer og mye mer. Bestilling av kvalitetsprodukter fra Hilti, Festool, Bostitch og Motek har aldri vært enklere!
 

Priser

Siden vi er en stor leverandør til proffmarkedet, er nettsiden vår optimalisert både for bedriftskunder og nå også for privatkunder. Dette betyr at du kan velge å se prisene både med og uten mva. For å se prisene inkludert mva kan du klikke øverst til høyre der det står «Privat».
 

Rask levering

Få varene levert direkte hjem eller benytt deg av muligheten til å reservere varen med Klikk & Hent og plukk dem opp i nærmeste butikk innen 2 timer. Finn din nærmeste butikk her. Vil du vite mer om hvordan Klikk & Hent fungerer kan du se her.
 

Slik registrerer du deg som kunde

  1. Gå til motek.no/login
  2. Klikk på NY KUNDE
  3. Klikk på PRIVAT
  4. Fyll ut skjemaet, lag et passord og godkjenn betingelsene
  5. Klikk på knappen BLI KUNDE
Du er klar til å handle på motek.no og i butikkene våre og betaler med kort både på nett og i butikk.

Ønsker du å se på et verktøy eller prøve det før du kjøper, kan våre flinke butikkansatte hjelpe deg.
Velkommen innom for en hyggelig handel.

Kjøp ditt neste favorittverktøy hos oss!


 

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.