Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Siden vi lanserte ny hjemmeside og nettbutikk for litt over 2 år siden har vi kontinuerlig jobbet med å forbedre brukeropplevelsen på siden i tett samarbeid med kundene våre. Ny funksjonalitet har blitt lagt til underveis og blitt justert basert på tilbakemeldinger vi har fått direkte fra dere og via selgerne våre.

Nå gjør vi enda en forbedring!

Målet med de endringene som kommer til helgen er å gi dere en bedre brukeropplevelse på siden vår og å gjøre det enda enklere for dere å finne frem til produktet eller informasjonen dere ønsker.

Se bilder og forklaring på noen av nyhetene under!

Nytt design og enklere navigering

Utseendet på siden har endret seg en del, men de fleste av hovedelementene finner du på samme sted som før.

Vi har bare fremhevet det og gjort det enklere å navigere seg frem til de produktene eller den informasjonen du er på utkikk etter. 

Enklere mobilnavigering

Stadig mer gjøres på mobil og vi har derfor jobbet hardt for å gi deg en enda bedre brukeropplevelse når du besøker siden vår på mobil. Tydeligere snarveier, større knapper og mer oversiktlige og enkle menyer. 

Bedre oversikt og enklere bytte mellom prosjekter

Kunde- og prosjektvelgeren er flyttet på, gjort tydeligere og enklere å bruke. Nå har du den med deg i toppen av siden mens du handler slik at du har full kontroll på hvilket prosjekt du handler på. 

Produktoversikt med bilder

Produktoversikten vår har fått mer plass, bilder og valg mellom å vise produktene i listevisning eller rutenett-visning. Velg den visningen som fungerer best for deg. 

Ekstra kategorinivå på større produktgrupper

For å gjøre det enda enklere å navigere seg frem til nøyaktig det produktet du er på jakt etter, opprettes det et ekstra kategorinivå på de fleste store produktgruppene våre. 

På bildeeksempelet kan du se at kategorien «Hansker» deles opp i blant annet vinterhansker og vanntette arbeidshansker i tillegg.