Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker dem til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene du ser og bruker.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Velkommen til vår nye og topp moderne hjemmeside og nettbutikk.  Designet, navigasjon og en del annet er nytt, men du vil selvfølgelig også finne igjen de samme funksjonalitetene som du har benyttet deg av i den forrige nettbutikken. 


VIKTIG! Har du hatt en bruker i gammel nettbutikk vil du ved pålogging i ny nettbutikk første gang nødt til å be om nytt passord! Dette fordi passordene er kryptert i dagens løsning og ikke mulig å flytte over til ny. 

I den nye nettbutikken vil hver enkelt bedrift har mulighet til å definere en eller flere Administratorer som har full tilgang til å legge til og slette brukere, styre prosjekter og mye mer. For at bedriften til enhver tid skal ha kontroll på hvilke prosjekter man har gående, hvilke brukere som har tilgang til å handle og full oversikt over alle bestillinger anbefaler vi at alle har en administrator. Administrator settes ved å kontakte din Motek-selger.

En annen ting som er nytt med den nye hjemmesiden er at priser er synlige også når man ikke er innlogget. Prisene som vises er veiledende pris og en standard rabattert web-pris. Dersom du har en egen avtale med oss vil dine egne avtalepriser først bli synlige etter at du har logget deg inn. 


 

Så hva mer kan du forvente å finne på nye Motek.no?

 

Ny kategorisering av produkter og enklere navigering. 

Produktene er kategorisert i mer naturlige grupper. Du vil for eksempel finne alt vi tilbyr av maskiner under gruppen "Maskiner" for deretter å kunne velge for eksempel "sager" eller "batteridriller" på neste nivå. Det vil blant annet si at du finner alle sager fra eksempelvis Hilti og Festool på samme sted og enklere kan ta en avgjørelse på hvilket produkt som best dekker ditt behov. 


Filtrering

I tillegg til endringen på produktkategoriene er det også lagt til muligheten til å filtrere på forskjellige attributter. Det vil si at du for eksemple kan søke på "batteridrill" og filtrere ned på for eksempel "hilti" og "22V" og du vil kun sitte igjen med batteridriller i Hilti 22V-serien. Søker du på forskjellige festemidler kan du for eksempel filtrere på materialet du skal feste noe i, belegg eller annet som gjør det enklere å finne frem til nøyaktig det produktet du har behov for. 


Produktsiden

På produktsiden vil du finne alt du trenger av informasjon, tilbehør, forbruk, datablader og videoer under forskjellige faner på ett produkt.


Registrering av brukere og prosjekter

Det vil nå være mulig  å registrere prosjekter og brukere og umiddelbart begynne å handle uten unødvendig venting på at de skal bli registrert. Har bedriften din i tillegg en administrator kan denne administratoren styre både prodsjekter og brukere 


Priser

Veiledende pris samt en standard web-pris vil være synlig på hjemmesiden også når man ikke er logget inn. Dersom du har en avtale med oss vil din egen nettopris først bli synlig etter at du har logget deg inn. 


Scanning av strekkoder med telefonen

Søket på den nye løsningen inneholder en scanningsfunksjon. Det vil si at enten du står ute på byggeplassen, på lageret ditt eller i butikken vår har du mulighet til å scanne strekkoden på ett hvilket som helst produkt og bli tatt rett til produktsiden på det produktet og få tilgang til produktinformasjon, priser eller gjøre bestillinger. 


Handlelister

En av de mest brukte funksjonene i dagens nettbutikk er handleliste funksjonaliteten. Det vil si muligheten til å lage dine egne handlelister som du enkelt kan finne frem og bestille hele, eller deler av, slik at du slipper å lete i katalogen etter produkter du bestiller ofte. 


Ordrehistorikk

Med ordrehistorikken vil du ha full kontroll på hva som er bestilt i alle kanaler og kan sortere på dato, bestiller og ordretype for å nevne noe. Ved å klikke deg inn på de forskjellige ordrene vil du også finne en link til sporing av varene samt fakturaene. Med noen enkle tastetrykk kan du også re-bestille tidligere ordre.


Betal med kredittkort

Når du kommer til checkout steget vil du i tillegg til å handle på kreditt også kunne velge å betale med kredittkort.