Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Tilgangen på kvalitetsprodukter fra blant annet Hilti, Festool og Bostitch blir mye bedre for alle i Lillestrømområdet med åpningen av vår nye butikk på Kjeller.

Butikken åpner tirsdag 23. juni kl. 07.00 og vi står klare og gleder oss til å ta deg imot! 

Åpningstid: Mandag - Fredag 07:00 - 16:00

Adresse: Kjeller Vest 1-3, 2007 Kjeller.

Det har lenge vært etterspørsel fra kundene våre om en butikk i dette området, så vi er veldig glade for at vi nå får god tilstedeværelse her, sier regionsleder Pär Silberg.

Butikken har sentral beliggenhet med enkel adkomst, er på 340 kvadratmeter og det er rikelig med parkeringsmuligheter.

Vi tilbyr også levering på dagen fra butikk og hovedlager i 20-milssonen i tillegg til at du kan bestille varer og velge Klikk & Hent i nettbutikken. Varene er da klare til henting senest etter 2 timer! 
Butikken fører et fullt sortiment og vi står klare til å hjelpe kundene med å ta de riktige valgene når det gjelder verktøy og festemidler for forskjellige bruksområder. Det er også mulig å teste verktøy og få demonstrasjoner.

Butikken er delt inn i egne avdelinger for Festool (ref. bildet), Hilti, Bostitch samt Motek sin egen merkevare hovedsaklig på festemidler og kjemiprodukter. 
I tillegg til butikksjef Kenneth Øvrum jobbes det nå med å ansette en butikkmedarbeider til. Vi har også tre selgere knyttet opp til denne butikken og de er allerede i gang med å besøke kunder i området, både på kontoret og ute på byggeplass.

Adresse:
Kjeller Vest 1-3, 2007 Kjeller
 

Butikksjef:
Kenneth Øvrum, telefon 904 75 302

Salgsrepresentanter:
Espen Habberstad, telefon 477 96 799
Morten Kolstad, telefon 907 77 979
Tore Skribeland, telefon 404 49 448
 

Åpningstid: Mandag - Fredag 07:00 - 16:00

Adresse: Kjeller Vest 1-3, 2007 Kjeller.