Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Bygget vårt i Alf Bjerckes vei 22 skal rives og erstattes av et nytt og moderne bygg. Det nye bygget skal stå klart i tredje kvartal 2022. Mens riving og bygging pågår flytter vi inn i midlertidige lokaler. Vi kommer til å få det flotteste og mest effektive logistikkbygget i Norge og gleder oss veldig!

Flyttingen vil foregå i uke 8-12.

Vi får nytt robotlager som vil øke kapasiteten vår og bidra til å gjøre lageret mye mer effektiv

Hva betyr det for deg som kunde?

Flyttingen er meget godt planlagt og vi gjør alt vi kan for at du som kunde ikke skal merke noe til dette. Uforutsette ting kan imidlertid oppstå, så vi ber om forståelse hvis det skulle skje små forsinkelser i leveringene fra oss eller forsinkelser på reparasjoner i perioden.

Dette kommer til å skje

Lageret og verkstedet vårt flytter til Fjellbovegen 9 på Frogner. Der har vi bygget et nytt flott robotlager som blir enda mer effektivt enn det vi har nå. I tillegg lager vi et produkttreningssenter hvor vi skal trene våre selgere og kunder. Vi får også et kundemottak i Fjellbovegen hvor kundene kan hente ut varer selv, hvis de ønsker det.

Butikken vår erstattes av en midlertidig butikk i Alf Bjerckes vei 22 slik at kundene våre kan fortsette å handle på samme sted. For å sikre at vi har nok varer i butikken har vi skaffet en tilhenger som vil gå i daglig trafikk mellom lageret og butikken.


Vi vil ha flyttesalg i den gamle butikken før den stenger, og vi kommer til å annonsere datoen for dette så snart den er klar. Følg med, for da blir det massevis av gode tilbud. Førstemann til mølla!

Hovedkontoret flytter til Kabelgata 8 på Økern. Her vil administrasjonen, markedsavdelingen og ingeniørene sitte til det nye bygget er ferdig.
Vi gleder oss til en spennende periode med bygging av tidenes råeste logistikkbygg, og vil gjøre alt vi kan for å opprettholde vårt samme gode leveringstilbud i flytteperioden.