Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Vi har inngått en samarbeidsavtale med den danske leverandøren Pajo Bolte på metriske produkter. Metriske produkter er alt man kan sette en mutter på. Det omfatter gjengestenger, bolter og skiver til muttere som det brukes mye av i byggebransjen.

Dette er et nytt fokusområde for oss. Det brukes mye slike produkter på det norske markedet og derfor utvides sortimentet som et steg mot å bli totalleverandør til store byggeprosjekter. Med denne satsningen blir vi en av Norges største leverandører av metriske produkter og festemateriell.

Pajo Bolte er markedsledere i det danske markedet og leverer varer med god kvalitet, rask levering og stort lager. Dette var avgjørende for vårt valg av leverandør på dette området. Nå har vi tilgang til et meget stort sortiment og tilpasser dette for kundene våre i Norge.
Vi vil videreutvikle dette segmentet i årene som kommer. Det vil tilbys mange nye spennende produktområder og vårt mål er å bli markedsledende i det norske byggemarkedet. En rekke store kundeavtaler på metriske produkter er allerede inngått.

En viktig og spennende produktserie i dette segmentet er CE-merkede bolter «SB bolter structural bolts» som brukes til stålkonstruksjon. Her har Motek nå tilgang til en leverandør med et av Europas største sortimenter av alle dimensjoner og med et stort varelager. Les mer om SB bolter og se sortimentet her.

Det er utviklet et system for sporbarhet ned til hver enkelt bolt som er merket med unikt ID-nummer. Dette er Motek alene om å ha i Norge og gjør at Motek alltid kan levere den lovpålagte dokumentasjonen og at det leveres bolter som lever opp til den høyeste dokumentasjonsstandarden «Execution Class 4» (EXC4 – Full sporbarhet EN 10204-3.1). Hver ordre leveres med batchspesifikk dokumentasjon som kundene får tilsendt og kan lagre på prosjektet sitt.

Alle produktene er tilgjengelige i nettbutikken og man kan enkelt bestille varer når man selv ønsker. Se hele sortimentet og kjøp metriske produkter her.

Ta kontakt med din salgsrepresentant hvis ditt prosjekt har behov for metriske produkter eller hvis du trenger mer informasjon.

 

«Motek tar inn nye produkter etter behov og vil justere sortimentet for å tilpasse etterspørselen. Dette er et stort satsningsområde for oss og vi gleder oss til å kunne tilby dette fullsortimentet til det norske markedet», sier produktsjef Andreas Nilsson.

Hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta informasjon om nyheter og gode tilbud.

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.