Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Å vite hvilken boltepistol man skal velge kan være overveldende. Her kan du se en oversikt over de kruttdrevne boltepistolene vi har og hvilken bruk de er laget for.

DX 2

DX 2 er en halvautomatisk, kruttdrevet boltepistol som er allsidig og kompakt. Denne brukes til enkelt-spiker og elektrofester med spiker til stål og betong. Den kan også brukes til gjengebolter og kanalspiker X-ET. DX 2 er robust, lett og enkel samtidig som den er kort, noe som gjør at den kommer til på trange steder. Det er ingen styrkejustering på DX 2. Styrkejusteringen skjer derfor ved at man velger kruttstyrke ut ifra hvilken applikasjon som skal jobbes med.

Bestill her

DX 5 F8

Boltepistolen DX 5 F8   er en helautomatisk, kruttdrevet boltepistol for løse spiker. Den brukes til direkte innfesting i betong og stål og er en maskin til mange forskjellige bruksområder - som for eksempel å feste tre til betong eller stål med spiker, elektrofester, forskaling, gjengebolter og isolasjonsfester. Med sistnevnte må man bytte stempel og front for å utføre jobben. Denne boltepistolen har et digitalt display som viser når maskinen må periodisk rengjøres og når den må inn på hovedservice, som er hvert 5. år eller 30.000 skudd (det som kommer først). Styrkenivået endres raskt og enkelt med et ratt som viser hvilken styrke som er satt.

Bestill her

DX 5 MX

DX 5 MX er en helautomatisk, kruttdrevet boltepistol som er produktiv og allsidig til bruk med magasinerte spiker. Med denne boltepistolen kan du feste blant annet tre til stål og betong, elektrofester, rørfester og isolasjonsfester. For isolasjonsfester må man bytte stempel og front for å utføre jobben. I likhet med DX 5 F8 har også denne et digitalt display man kan følge med på for å se når man må rengjøre maskinen eller levere den inn for service.

Bestill her

DX 76 MX

Denne boltepistolen brukes hovedsakelig til å feste stål til stål, som for eksempel vinkler, stålprofiler eller tak- og veggplater. DX 76 har magasin for å jobbe mest mulig effektivt. Styrkenivået endres raskt og enkelt.

Bestill her

DX 351 BTG

Boltepistolen DX 351 BTG   er laget for å feste X-BT-gjengebolter til stål. Dette er et veldig lett verktøy som er enkelt å ta med seg og kan brukes på blant annet skip, plattformer, sterile miljøer   og rustfrie områder. DX 351 BTG bruker brune drivpatroner som er spesielt utviklet for X-BT gjengebolter. Når X-BT gjengeboltene er skutt inn i stålet kreves det ingen etterbehandling og de skytes heller ikke igjennom stålet.

Bestill her

DX 351 MAG

En helautomatisk, kruttdrevet boltepistol for magasinerte spiker opp til 27 mm. DX 351 mag brukes hovedsakelig til å feste stålsviller til betong, men kan også brukes til elektrofester. Boltepistolen er lett og liten, noe som gjør jobben enkel for brukeren. Det blir få ladegrep grunnet magasinet i front – raskt, økonomisk og effektivt. Forsatsen på verktøyet kan enkelt endres dersom man skal bruke den til andre applikasjoner.

Bestill her

DX 9 ENP

Dette er en spesialpistol for å skyte takplater mot stål med X-ENP-spiker. DX 9-ENP kan brukes stående, noe som er fordelaktig med tanke på arbeidskomfort og HMS. Verktøyet kan brukes til arbeid selv på store flater og er såpass kraftig at den kan brukes til de fleste stålkvaliteter. DX 9-ENP har et magasin som holder 40 spiker og drivpatroner, noe som gjør at man kan jobbe effektivt over et større område. Den raske og enkle måten å endre styrkenivå på fører til korrekt bruk av boltepistolen. For effektiv jobbing er dette den eneste maskinen vi anbefaler for takflater over 1000 m2.

Bestill her

DX 462 HM

DX 462 HM brukes til rask merking av stål. Maskinen kan brukes både til kaldt og varmt stål (opp til 800 grader). Skrifthøyden er på enten 10 eller 6 mm. Ved bruk av DX 462 HM er det mye mindre belastning for brukeren enn systemer med hammer. Den er lett å vedlikeholde og merketegnene skiftes raskt og enkelt.

Bestill her

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.