Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Nuron batteriplattform


Hva er forskjellen mellom Nuron og Hilti sine 12-, 22- og 36 volts-plattformer?
Nuron er siste tilskudd til Hilti sine verktøy på batteri. Her får du én høytytende batteriplattform for alle dine Hilti batteriverktøy. Med Nuron kan du forenkle driften siden alt verktøyet, fra lette til tunge jobber – skruing til betongkutting, bruker de samme ombyttbare 22V Nuron-batteriene.

Hva med de andre batteriplattformene?
Hilti beholder 12V-plattformen sin for lette applikasjoner. De vil også fortsette å selge verktøy fra tidligere 22V- og 36V-plattformene.


Oppgradere til Nuron


Må jeg oppgradere til Nuron, eller kan jeg fortsette å bruke det batteridrevne verktøyet jeg allerede har fra Hilti?
Du kan fortsette å bruke verktøyet du allerede har. Vi anbefaler allikevel å oppgradere til Nuron siden det gir høyere ytelse og økt sikkerhet til en minimal prisøkning.


Er Nuron-verktøy dyrere enn de eksisterende 22V og 36V-verktøyene?
Nuron-plattformen har en minimal prisøkning i forhold til de andre batteriplattformene. For å se mer detaljer om spesifikke produkter og pris, se produktsiden i nettbutikken, ta kontakt med kundeservice, snakk med din salgsrepresentant eller ta en tur innom en av våre butikker.


Må jeg bytte ut alt forbruket og tilbehøret jeg allerede har dersom jeg oppgraderer til Nuron?
Nei – du må ikke bytte alt av tilbehør og tilleggsdeler som du allerede har fra en av våre andre batteriplattformer. For mer informasjon om spesifikke produkter, se produktsiden i nettbutikken, ta kontakt med kundeservice, snakk med din salgsrepresentant eller ta en tur innom en av våre butikker.


Hvor lenge kommer de eksisterende 22V- og 36V-verktøyene til å være tilgjengelige?
De eksisterende 22V- og 36V-plattformene kommer fortsatt til å være tilgjengelige og støttet. Vi anbefaler allikevel å oppgradere til Nuron siden det gir høyere ytelse og økt sikkerhet.


Kan jeg fortsette å bruke 12V-plattformen til lette jobber?
Ja – du kan fortsette å bruke 12V batteriverktøy for de lette jobbene.


Kan jeg bruke Hilti sitt 22V- og 36V-verktøy som jeg allerede har med Nuron-batterier?
Du kan bruke et adapter til å drive nesten alle dine eksisterende 22V-verktøy med Nuron-batterier. Se produktsiden i nettbutikken, kontakt kundeservice eller besøk en av butikkene våre for detaljer om hvilke verktøy som kan bli brukt med adapteret. Det er ingen adapter for 36V-verktøy.


Batterier


Er alle Nuron-batteriene kompatible med alle Nuron-verktøyene?
Alle Nuron-batteriene er kompatible med alle Nuron-verktøyene, men vi anbefaler spesifikke batterier ut ifra hvilket verktøy du skal bruke for optimal balanse, levetid og vekt.


Hvordan bør jeg oppbevare og håndtere litium-ion-batterier?
For å forlenge batteriets levetid, øke produktiviteten og øke sikkerheten anbefaler vi følgende:

  • Oppbevar batteriene kun i temperaturer fra -20°C til 40°C
  • Ikke oppbevar batteriene på laderen. Ta det alltid ut fra laderen når det er ferdig ladet.
  • Ikke oppbevar batteriene i direkte sollys, på en oppvarmingskilde eller bak glass.
  • Lufttemperatur under drift -17°C til 60°C
  • Sjekk batteriene regelmessig for skader, dersom du kan se skade på batteriene skal lading og utlading unngås.
  • Hold batteriene rene – fjern alt støv og skitt med en tørr, myk børste eller klut.
  • Ikke bruk batteriene til noe annet enn det de er laget for.


Hva betyr batterihelse?
Batterihelse handler om den resterende livstiden til litium-ion batteripakker. Alle litium-ion-batterier får redusert kapasitet og ytelse med tiden – uansett om det er batterier i verktøy, datamaskiner eller mobiltelefoner. Med Nuron-plattformen og batterihelse-funksjonen ser du om batteriet fungerer innenfor optimal ytelse eller om det burde erstattes. Slik kan du sørge for at du alltid jobber med det mest produktive verktøyet.


Fungerer litium-ion-batterier i kaldt vær?
Lufttemperaturen under drift kan være mellom -17°C til 60°C, men ideelt mellom 10°C og 30°C. Batteriene kan ikke lades dersom det er kaldere enn 0°C.


Burde litium-ion-batterier lades helt ut før de lades igjen?
Nei, du trenger ikke å tømme batteriet helt før du lader det. Li-ion-batterier er veldig allsidige og du trenger ikke bekymre deg for at batterilevetiden blir forkortet på grunn av «minnepåvirkning» fra delvis lading og tømming.


Hvor lenge varer Hilti sine litium-ion-batterier?
Nuron-batterier inneholder litium-ion-celler av høy kvalitet som er laget for å levere høy ytelse og lang levetid. Det enkelte batteriets levetid avhenger av flere faktorer, som blant annet hva slags verktøy som brukes, hvor mye kraft brukeren bruker, hvor ofte det brukes og lufttemperatur.


Bærekraft og miljø


Hvordan kan jeg trygt kvitte meg med litium-ion-batteriene?
Vi tar ansvar for produktene vi selger i hele deres levetid, og når de har nådd enden av levetiden sin kan de leveres inn til en av butikkene våre. Før du kasserer batteriene, dekk til kontakten med et ikke-ledende materiale, som for eksempel elektrikerteip. Batterier skal aldri kastes i vanlig husholdningsavfall.


Kan Hilti sitt batteriverktøy resirkuleres?
Verktøyet har en høy andel stål, kobber og aluminium. Dette betyr at over 70 % av verktøykroppen kan resirkuleres og brukes til en rekke formål. Hilti jobber stadig med å øke den resirkulerbare prosenten ytterligere.


Hva gjør Hilti for å redusere miljøfotavtrykket av verktøyet de produserer?
Hos Hilti ser de på hele levetiden til produktene. For eksempel bruker de i gjennomsnitt 23 % resirkulerte materialer i produktene sine (gjennomsnittet globalt blant alle produsenter er 8 %). 100 % av produksjonen til Hilti drives av energi fra fornybare kilder. I tillegg fokuserer Hilti på at verktøy skal kunne repareres i stedet for å bytte det ut. Og når verktøyet har nådd enden av sin levetid tas det i retur. Det som ikke kan bli gjenbrukt blir resirkulert hos en kontrollert logistikkpartner. På denne måten kan alt verktøy sjekkes for om det kan gjenbrukes, enten som hele verktøy som doneres eller for deler og komponenter til gjenbruk. Siden over 70 % av verktøyet er metall, kan store deler av verktøyets vekt bli ført tilbake igjen i det internasjonale råvaremarkedet.


Hva gjør Hilti for å redusere miljøpåvirkningen av sine litium-ion-batterier?
Batteriene blir resirkulert av en tredjepart som er spesialister på batterigjenbruk. De tar ut spesifikke materialer, som kobolt, nikkel og litium. Disse materialene gjenbrukes i framtidig produksjon. Dette jobbes det kontinuerlig med for å passe på at så mye som mulig av disse materialene kan hentes ut.

Samtykkeskjema forside

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.