Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Øk produktiviteten med den nye og forbedrede skrumaskinen SD 5000-A22. Sammen med gipsautomaten SMD 57 og skruer som er spesielt utviklet for å skru gips. Nå blir gipsskruing enda raskere, penere og enklere. 

Å skru gips kan være tidkrevende og krever ofte både manuelt arbeide og god erfaring. I august 2020 lanserte vi den nye versjonen av SD 5000-A22 med nye fordeler som er laget for å maksimere antallet gipsplater du kan skru på én dag. Hilti har forbedret designet og påliteligheten ved å utstyre maskinen med børsteløs motor, forbedret utløsningsmekanisme, gjort den 30 % lettere, mer ergonomisk og komfortabel i bruk samt at de har installert LED-lys. En allerede god maskin har med dette blitt enda bedre. 

SD 5000-A22 er kompatibel med alle våre eksisterende skruer, skruautomat og tilbehør. Samtidig drives den av de samme 22V-batteriene som brukes i resten av 22V-serien. Sammen med skrueautomaten SMD 57 for gipsskruing og tilpassede båndede skruer kan du øke produktiviteten ytterligere! 

Nye SD 5000-A22 med skruautomaten SMD 57

Skrumaskin SD 5000-A22
Når Hilti kommer med nye verktøy streber de alltid etter å heve nivået enda litt ekstra på neste versjon. De har blant annet klart å redusere vekten fra 1,3 kg til 1 kg. Dette høres kanskje lite ut, men når man arbeider med et verktøy i lange perioder har det mye å si for brukeren av verktøyet. For å øke levetiden har de også gått over til børsteløs motor, samtidig som motoren har samme dreiemoment og RPM som den kablede broren sin. SD 5000-A22 er godt balansert og har en enda mer ergonomisk avløser med elektronisk bremsefunksjon for å lette sensitive skrue-situasjoner. Selv om maskinen er ny, passer den fortsatt til alt tilbehøret og de eksisterende skruautomatene.

SMD 57
Skruautomaten SMD 57 kommer i ny drakt. Det blir nå enda enklere og raskere å skru gips. Nå mates skruene kun igjennom ett sted. Automaten har også en optimalisert stripsmater med en mekanisme som gjør at skruene ikke vrir seg. Sammen med metallfront føles maskinen svært stabil mot underlaget. Ikke minst passer automaten med de fleste båndede skruer. 

Skruenyheter

Skruen S-DS 22 B er en løs skrue som er spesiallaget for montering av hard gips til tre eller metall. Disse skruene har "vinger"  som lager plass i gipsen slik at det går raskere å skru. Vingene brekker av når de treffer metallet/treverket. I tillegg er formen på hodet utformet for at den skal kunne forsenke seg fint i gipsen uten å lage roser eller at papp stikker ut.

Denne skruen heter S-DS 01 B M og er den samme skruen som over, men i båndet utgave. Båndede skruer brukes sammen med skruautomaten SMD 57 eller Festool DWC og gjør jobben ekstra rask og effektiv.

Vingeskruen S-WD 11 Z M har i likhet med skruen over vinger, men brukes til litt tykkere stål (0,63-2,25 mm). Vingene freser ut treverket og skaper et hulrom slik at skruen ikke reiser seg i treverket når spissen begynner å bore inn i stålet. Dette er en båndet vingeskrue til spon og brukes med skruautomaten SMD 57 eller Festool DWC til montering av harde plater til stålstender. Hodet senkes nøyaktig inn takket være ribbene på undersiden av hodet.

Bestill skrusystemet her

Skrumaskin Hilti SD 5000 22-A

Batteridrevet gips-skrumaskin med 5000 o/min. for gipsplater, treplater og utvendige kledningsplater, leveres i koffert
Vekt med magasinforsats (kg) 2,15
Vekt (kg) 1,82
Batterier (stk) 0
Omdreininger ubelastet (o/min) 5000
Vekt uten batteri (kg) 1,02
FLEET
Stk 1 Stk 4 581,-
4 581,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 5 090,-

Skruautomat Hilti SMD 57

Skruautomat for gips, spon og terrasseskruer
FLEET
Stk 1 Stk 2 556,-
2 556,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 2 840,-

Vingeskrue magasinert Hilti S-WD11Z

Magasinert vingeskrue for feste av hardeplater til forsterkingsstål
Diameter (mm) 3,8
Lengde (mm) 30
Borkapasitet stål (mm) 0,63-2,25
Overflatebehandling Elforsinket
Bits type PH 2