Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Vi kjenner behovene til bransjene innen bygg, anlegg og industri. Denne kunnskapen bruker vi aktivt ved utvikling og forbedring av festemateriell tilpasset norske forhold.

Under vår egen merkevare produserer vi blant annet spiker, skruer, lim, fugemasse og beslag. Dette blir produsert etter våre spesifikasjoner hos dyktige og solide produsenter verden rundt. Her fører vi ettersyn for å påse at produksjonen er så bærekraftig som mulig.

Moteks egne produktsjefer jobber dedikert med utvikling nye av produkter

Fra idé til ferdig produkt

Vi har en organisasjon hvor vi sitter veldig nær sluttbruker. Dette gjør at vi er i en unik posisjon til å utvikle produkter som er unike for vårt marked. Volumprodukter får en bred og tøff test i markedet. I tillegg til at vi får tilbakemelding på at produktene er meget gode, så gir den brede bruken gode indikasjoner på hva som fungerer og hva vi kan videreutvikle. Det er også mange gode idéer ute hos våre kunder som vi prøver å ta vare på, finne løsninger på og til slutt levere et ferdig produkt basert på deres ønsker.

Dette hadde ikke vært mulig dersom vi ikke hadde en så god og direkte kontakt med våre produsenter. Vi har jobbet lenge og tett sammen med dem, noe som gjør at utviklingen går etter planen og innfrir de høye kravene vi har til sluttproduktet. 

Motek utvikler alt i henhold til standarder. For eksempel når det kommer til gipsskruer (EN14566) og innfesting til bærende konstruksjoner (EN14592). Vi har i tillegg full sporbarhet på våre produkter, fra råmaterialet til ferdig produkt.

Siden vi selger våre egne produkter i våre egne salgskanaler og vi vet på hvilke prosjekter alt er brukt har vi total oversikt og kontroll over hele produksjonskjeden.