Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Vi tar deg til produktsiden

Om du skal ha kvalitetsverktøy til trebygg, trebearbeidende industri eller finsnekring er Festool det klare førstevalget. Dette er tysk kvalitet på sitt beste.

Festool er et familieeid firma som ble startet i 1925 og har siden den gang drevet innovasjon av alt fra sager og slipemaskiner til driller og støvsugere – alt spesialdesignet for å gjøre dem så gode som mulig for arbeid med treverk.  
 

Vi har hatt agentur på Festool i Norge siden 1992. Dette er et godt samarbeid og vi selger flest Festool-verktøy i hele verden, målt pr. innbygger.
 

Festool konsentrerer seg ikke kun om bruken av verktøyet de utvikler, men hele systemet rundt – inkludert hms-fokus på støveksponering, transport av verktøy og beskyttelsesmekanismer som for eksempel SawStop som gjør at sagen umiddelbart stopper ved hudkontakt.

Festool sitt brede produktsortiment finner dere i produktoversikten vår:

*obs - det ligger også produkter fra andre leverandører i disse kategoriene