Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Produktet legges i handlekurven

Motek Fleet Management (Fleet) er en tjeneste hvor bedriften din kan leie de verktøyene den trenger over en lang periode til en fast, forutsigbar månedspris. Tjenesten dekker verktøyreparasjoner, vedlikeholdskostnader og tyverisikring. Du velger selv hvilke verktøy du trenger fra Hilti, Festool og Bostitch.

Fordeler:

 • Du får de nyeste og mest effektive verktøyene og en problemfri verktøypark
 • Du slipper store investeringer
 • Bedre oversikt og enklere administrasjon av verktøyparken
 • Verktøy med de nyeste HMS-funksjonalitetene

Bruk det du trenger, i stedet for å eie det du ikke trenger

Uansett jobb, stor eller liten, er formelen for suksess å ha tilgang til de riktige verktøyene du trenger, når du trenger dem – uten overflødig lagring av verktøyene du ikke trenger.

Motek Fleet Management lar deg sette sammen en tilpasset blanding av verktøy og utstyr som passer dine behov. Du slipper store investeringer og betaler kun for bruken - ikke for maskinen. Ved slutten av avtaletiden, vil du få tilbud om å bytte verktøyene du har med siste generasjon eller bytte til andre typer verktøy som passer dine nye behov bedre. Dette sikrer at verktøyparken din alltid er toppmoderne, høyproduktiv, tilpasset ditt behov og i samsvar med de nyeste sikkerhetsstandardene.

Service og reparasjoner er inkludert

Hvis verktøy plutselig svikter under arbeidet ditt, kan framdriften stoppe opp. Utskiftninger må organiseres og prosjektplaner kan bli forsinket. Med Motek Fleet Management dekkes kostnadene knyttet til planlagte service og eventuelle reparasjoner.

Hvis et verktøy må repareres, får du låneverktøy fra oss kostnadsfritt slik at du kan fortsette å jobbe.

Tyveridekning

Byggebransjen er spesielt utsatt for tyveri og et innbrudd kan medføre store kostnader både i forbindelse med å erstatte stjålet utstyr og administrasjon knyttet til det. Vi tar deler av risikoen hvis du utsettes for tyveri. Å skaffe erstatningsutstyr kan gi lang nedetid, men med Motek Fleet Management er du beskyttet. Bare send oss politianmeldelsen, så sender vi de nye verktøyene til deg.

Verktøy med høy ytelse

Å bruke de riktige verktøyene er ryggraden i et effektivt og vellykket prosjekt. Motek Fleet Management holder deg utstyrt med oppdaterte verktøy for høy produktivitet og i samsvar med de nyeste helse- og sikkerhetsstandardene.

Enkel kostnadskontroll

Forutsigbare månedlige kostnader for en fastsatt periode gjør at du ikke plutselig får kostnader til reparasjoner, service, tyveri eller batteribytte. Den faste månedsprisen dekker dette. Det betyr: ingen investeringer på forhånd og forutsigbare kostnader i fremtiden. Du slipper både administrativt arbeid knyttet til verktøystyring og den økonomiske risikoen ved å binde opp kapital i en stor verktøypark.

Smidig administrasjon og personlig merking

Alle verktøyene vi tilbyr gjennom Motek Fleet Management er merket med «Fleet» i nettbutikken vår. Du velger selv hvilke verktøy du trenger fra Hilti, Festool og Bostitch.

I nettbutikken ser du din månedspris for hvert verktøy. Maskinregisteret gir deg full oversikt over:

 • Antall verktøy
 • Serienummer
 • Status
 • Bruker og merking
 • Avtaleperiodens utløpsdato

Verktøyene kan merkes med firmanavn og eventuell annen informasjon du trenger på verktøyene, som for eksempel navn på bruker, team eller servicebil. Etikettene kan du selv endre etter behov og få tilsendt nye. Det gir god oversikt og enkel kontroll over fakturaene.

Se hvordan Fleet Management fungerer i nettbutikken vår

Med Motek Fleet Management får du:

 • Økt produktivitet

 • Redusert risiko

 • Full kontroll over kostnadene

 • Redusert nedetid

La oss hjelpe deg å administrere verktøyparken din, så du kan fokusere på det som er viktig for deg: driften og dine egne arbeidsoppgaver.

Interessert i Fleet Management?

For å kunne bestille Motek Fleet Management, må du være bedriftskunde og ha signert en Fleet-avtale med oss.

Hvis du ikke har en avtale, kan du kontakte oss her:

 • Kundeservice på telefon 25 05 25 00 eller e-post kundeservice@motek.no
 • Fylle ut skjemaet du finner her, så tar vi kontakt med deg
 • Eller du kan ta kontakt med din Motek-selger

Om du ikke vet helt hva du trenger av verktøy, eller ønsker å diskutere muligheter, så hjelper vi deg gjerne med å skreddersy en verktøypark som passer din virksomhet og behov!

Hør hvordan en av kundene våre fikk bedre kontroll og økt produktivitet

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.