Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Scan strekkode

Vi fant ikke produktet du scannet

Vi tar deg til produktsiden

Motek reparerer eller erstatter, uten kostnad, alle Hilti-verktøy med mangler som skyldes produksjonsfeil – i hele produktets levetid.

Det er ingen kostnader i opptil 2 år* fra kjøpsdato på reparasjon eller bytte av defekte deler. Dette gjelder også service på maskiner med serviceindikator når denne lyser, justering og sluttkontroll av alle maskiner som har vært inne til reparasjon/service.

Etter perioden med kostnadsfri reparasjon er det kostnadstak på 35 % av kjøpsprisen for et tilsvarende nytt Hilti-verktøy ved reparasjon. Merk: for batteriverktøy er det kun maskinen som er dekket av kostnadstaket. Batterier og lader dekkes fortsatt av livstidsgaranti.

*Hilti Lifetime Service gjelder ikke for:

 • Ni-MH/Ni-CAD-batterier
 • Stempel og stoppring på boltepistol
 • Feil bruk, bruk utenfor bruksområde eller skade grunnet ytre påvirkning (fallskader, unødig kraft, naturkrefter, el.l.)
 • Verktøy som er reparert av uautorisert personell eller ved bruk av deler som ikke er fra Hilti
 • Tilbehør og forbruksmateriell

Spørsmål og svar

 • Børstene er slitt, dekkes dette?
  Alle reparasjoner og servicekostnader dekkes i to år, uten kostnad.

 • Hilti Litium-batteriet virker ikke like bra som da det var nytt – dekkes dette?
  Hilti Lifetime Service dekker kostnaden av utvidet elektronisk testing og eventuelt nytt batteri i garantiperioden dersom tester viser at batteriet har verdier som er utenfor de spesifikasjonene Hilti oppgir at batteriet skal ha.

 • Boltepistolen trenger rens – dekkes dette av Hilti Lifetime Service?
  Alle servicekostnader dekkes i toårs-perioden med kostnadsfri service og reparasjon.

 • Hilti-verktøyet mitt var til reparasjon for fem måneder siden. Det ble byttet børster og ledning, men nå har slaget sluttet å fungere. Dekkes reparasjon av dette under Hilti Lifetime Service?
  Ja, ny reparasjon dekkes av livstidsgarantikonseptet på alle maskiner som er dekket av Hilti Lifetime Service – med seks måneder ingen kostnad etter reparasjon.

 • Jeg trenger ny ledning til maskinen min, denne kan jeg skifte selv. Får jeg ledningen gratis på Hilti Lifetime Service?
  Det anbefales ikke at kunder reparerer maskinene selv eller at kunden får andre enn vårt servicepersonell til å reparere Hilti-maskiner. Dersom man gjør dette bortfaller garantien.