Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

På Festool-maskiner som er kjøpt hos Motek får du automatisk 3 år service inkludert, uten noen form for ekstra registrering på nettside. Det vil si at du har full kontroll og forutsigbarhet på alle service- og vedlikeholdskostnader i 3 år. I tillegg får du gratis reparasjon i 3 år dersom det skyldes material- eller produksjonsfeil. Det gjelder også slitasjedeler som er bevist å være skadet som følge av naturlig slitasje etter vanlig bruk av maskinen.  
 

Vi har våre egne verksteder hvor service og reparasjoner utføres raskt og profesjonelt.  
 

Dersom du ikke har kjøpt din Festool-maskin hos Motek, vil reparasjonen belastes i sin helhet. 

Våre verksteder

Våre verksteder befinner seg i Oslo, Bergen, Sandnes og Trondheim. Vi har et stort lager av reservedeler, kalibreringsområdet for laser, og høy kunnskap blant våre medarbeidere, og har service, vedlikehold og reparasjoner på ca 30 000 maskiner i løpet av et år. Vi vet at din tid er viktig og bestreber oss alltid på å sende tilbake verktøyet på kortest mulig tid, helst innen 3 dager. Kontakt din selger eller vår kundeservice om du har spørsmål vedrørende repararasjon av ditt verktøy