Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Tysk kvalitet på sitt beste. En av verdens sterkeste leverandører av profesjonelt el-verktøy og støvavsug for trebygg og trebearbeidende industri og håndverk. Fellesnevneren er spesialdesignet funksjonalitet til ulike arbeidsoperasjoner, høy presisjon og god kvalitet.

Festool sitt brede produktsortiment finner dere i produktoversikten vår:

*obs - det ligger også produkter fra andre leverandører i disse kategoriene
 


Festool ble grunnlagt helt tilbake i 1925. Gjennom mange tiår er problemløsning basert på inngående samarbeid med profesjonelle håndverkere nøkkelen til Festools suksess. Motek fikk agenturet i 1992, og har utviklet Festool til et stort og anerkjent produktmerke i Norge. Faktisk selger Motek flest Festool verktøy i hele verden, målt pr. innbygger.

Sikre, pålitelige og ergonomiske

Festool tenker også sikkerhet og miljø på arbeidsplassen, og har frembrakt løsninger som systainere, støvsugere, og ulike beskyttelsesmekanismer på verktøyet. For å spare ressursbruken i produksjonen, sørger Festool for at materialene i kasserte maskiner kan gjenbrukes.

Profesjonelt verktøy brukes mange mange timer i strekk, derfor er ergonomisk utforming viktig. Både Festools produktingeniører og bruksteknikere har vært opptatt av dette gjennom mange år. Derfor er Festool verktøy behagelig å bruke.