Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer

Hilti fokuserer på å gjøre alt de utvikler stadig mer vennlig mot brukerne. Nå har de tatt dette til nye høyder med sitt nyeste produkt som er laget i samarbeid med firmaet Ottobock, et verdensledende firma innen proteser, ortopedi og eksoskjelett. Resultatet av samarbeidet er innovasjonen EXO-01, et eksoskjelett som gir brukeren både ekstra styrke og utholdenhet. Dette er et produkt som vil revolusjonere byggebransjen!

Hovedfokuset ved utviklingen av EXO-01 var HMS: Hvordan kan man redusere risiko for skade og slitasje på kroppen til de som arbeider dagen lang? Resultatet ble et hjelpemiddel som er lett, er lite brysomt å ha på seg og som hverken trenger oppladning eller tilgang på strøm. Et rent mekanisk, manuelt produkt som fungerer med hjelp av seler, skinner, wire og kraftoverføring som gir redusert risiko for å slite ut muskler og ledd. Bonusen er ekstra utholdenhet og styrke slik at man kan jobbe lengre uten å bli sliten og man kan klare oppgaver man ellers ikke har vært i stand til. God økonomi både med tanke på arbeidskraftsbehov, produktivitet og fremdrift, samt redusert risiko for blant annet sykemeldinger.

Eksoskjelettet er først og fremst laget for arbeid over bryst- og hodehøyde siden disse bevegelsene er svært fysisk krevende og utmattende.

Bestill Exoskeleton her

Exoskeleton Hilti HA EXO-01 Overhead

Passivt exoskeleton til avlastning av skuldre og armer under monteringsarbeid over hodehøyde
Stk 1 Stk 25 713,60
25 713,60
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 29 220,-

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.