Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Med den nye slissemaskinen DCH 150-SL kan du glemme manuelle verktøy, vinkelsliper og borhammer for å lage plass til rør og kabler. DCH 150-SL lager nøyaktige og pene kutt som reduserer behovet for merarbeid i etterkant, noe som gir store besparinger både i arbeidstid, arbeidskraft, støv og hms. 

Slissemaskin DCH 150-SL

DCH 150-SL er et slissesystem for maksimal produktivitet. Den er egnet for å slisse kanaler til rør og kabler på opptil 50x50 mm med 150 mm diamantskiver i alle materialer, som betong, flint, kalkstein, osv.

Den robuste konstruksjonen og den slitesterke motoren er utviklet for å strekke verktøyets levetid. Verktøyet er også utstyrt med et ergonomisk håndtak slik at det kan betjenes sikkert og komfortabelt i alle arbeidsstillinger.

De tre hovedapplikasjonene er enkle kabler, kanaler og rørinstallasjon. Mot tradisjonelle metoder kan man med DCH 150-SL gjøre jobben på ca. halve tiden.

Laserguiden på DCH 150-SL gjør det enda enklere å lage rette kutt, noe som sparer tid og krefter. Med valgfri dybdemåler reduserer du behovet for merarbeid ytterligere.

Koble maskinen til en Hilti Støvsuger for praktisk talt støvfritt arbeid og oppfyll med det de nyeste forskriftene om støvutslipp.

Slisseblad SPX-SL Ultimate

Det nye slissebladet SPX-SL er utviklet for hurtig slissing i betong og mur. Bladet er utstyrt med Equidist-segmenter med ordnet diamantteknologi. Dette gir overlegen skjærehastighet (opptil 40 % raskere enn forgjengeren) og reduserer arbeidskostnadene. Segmentene er S-formede, noe som reduserer sidefriksjon og maksimerer diamantkontakt med materialet. På denne måten kreves det mindre trykkraft av brukeren.

Slisseblad SP-SL Premium

SP-SL er et nytt slisseblad laget for lang levetid. Bladet har lasersveisede og tykke segmentene som ikke brekker lett. I tillegg har slissebladet en tykk stålkjerne med høy styrke for økt sprekkfasthet. På denne måten økes levetiden på bladet med opptil 70 % mot de gamle bladene og man reduserer slik kostnadene. Med dette nye bladet unngår man også polering av materialet.

Både SPX-bladene og SP-bladene har samme tykkelse på segmentene og stammen.

Se utvalget og bestill boltepistol her

Slissemaskin Hilti DCH 150-SL

Slissemaskin for ledninger, rør og rørinstallasjoner i mange forskjellige grunnmaterialer.Leveres med to SPX-SL blad
Kuttekapasitet maks (mm) 50
Sagblad diameter (mm) 150
Vekt (kg) 7,6
Slissebredde maks. (mm) 50
FLEET
Stk 1 Stk 18 490,-
18 490,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 18 490,-

Sagblad Hilti diamant tørrkapp 150/22 SP-SL (2) Univ

Diamant tørrkappskive for slissemaskin DCH 150-SL
Diameter (mm) 150
Spindel diameter Ø (mm) 22,23
Pakke 1 Pakke a 2 Stk 1 102,60
1 102,60
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 1 490,-

Sagblad Hilti diamant tørrkapp 150/22 SPX-SL (2) Univ

Diamant tørrkappskive for slissemaskin DCH 150-SL
Diameter (mm) 150
Spindel diameter Ø (mm) 22,23
Pakke 1 Pakke a 2 Stk 1 805,60
1 805,60
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 2 440,-