Hilti TE 6 A22 batteriborhammer. Den beste Hilti noensinne har laget!

TE 6 A22

Den nye TE 6-A22 borhammeren er en del av Hilti's kraftige 22-volt batteriplattform. Med denne nye maskinen har Hilti-ingeniørene igjen klart å flytte listen enda høyere. Mer kraft, lavere vekt og med en boreytelse som du normalt kun kan forvente fra en strømmaskin.

Dette er en maskin som gir ekstra høy ytelse, for deg som må stole på at maskinen leverer, dag etter dag, selv under eksepsjonelt tøff bruk.

  • Den er raskest i sin klasse
  • Nesten like lett som en strømmaskin
  • Også egnet for svært krevende repeterende borejobber
  • Nytt D-grep for perfekt balanse
  • Meislingsfunksjon - for enda større allsidighet

TE 6-A22 i kombinasjon med Hiltis unike TE-CX-bor gir perfekt ytelse selv i hard betong. Med sin børsteløse motor og intelligente styringselektronikk holder TE 6-A22 høy borehastighet til enhver tid.

HMS
Borhammeren er utstyrt med AVR-systemet (aktiv vibrasjonsreduksjon) som beskytter brukeren mot vibrasjoner, og støvfjerningsmodulen DRS 6 A som gjør at den borer praktisk talt støvfritt. Med slike hensyn ivaretatt er det enkelt å få ut maksimal produktivitet, noe som gjør TE 6-A22 til en investering som betaler seg selv på kort tid.

Hvilken batterikapasitet skal jeg velge - 2,6 Ah eller 5,2 Ah?
Det kommer an på! Det kompakte batteriet på 2,6 Ah er ideelt for jobber i tak eller annet overliggende arbeid, både på betong og murverk. Med dette batteriet veier TE 6-A22 kun 4,29 kg.

Når det gjelder gjentatte borearbeid på gulvnivå, for eksempel å sette ankere til forskaling. Så er 5.2 Ah batteriet det riktige valget. Vår test på arbeidsstedet med kunder som bruker denne maskinen har vist at den kan bore opptil 70 hull (12 mm x 200 mm) i betong på én enkelt batteriladning.

Uansett hvilket batteri du velger for jobben, kan du være trygg på at Hiltis batteriteknologi alltid gir deg maksimal ytelse – og som gjør ditt daglige arbeid mye lettere.

For mer informasjon:

 

Om Hilti TE-CX bor:

  • Konstant høy borehastighet – gjennom hele levetiden!
  • TE-CX-borene har 4 spiralrenner og 4 skjærekanter for rask fremdrift og effektiv støvfjerning. Optimaliserte hardmetallhoder sikrer maksimal levetid og dermed varig ytelse.

Les mer om TE-CX bor