Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Motek har eksistert i over 60 år, faktisk med aner over 100 år tilbake. Derfor kan vi trygt si at vi kjenner bygg- og anleggsbransjen, og dens allsidige behov for blant annet håndspiker, skruer lim, fugemasse og beslag. Det er også derfor vi har utviklet vår egne produkter, spesielt innen festemidler og spesielt tilpasset norske forhold.


Felles for disse Motekproduktene er høy kvalitet til konkurransedyktige priser. I tett samarbeid med dyktige og solide produsenter verden rundt er alle produktene utviklet etter våre spesifikasjoner, slik at vi hele tiden har produkter som er tilpasset det norske markedet.

Et utvalg av våre bestselgere

Spiker RPI Tre LignoLoc 37/50

Diameter (mm) 3,7
Lengde (mm) 50
Overflatebehandling Tre
Bånd Plastbåndet innsatt
Båndvinkel (grader) 15

Maskinspiker coil Motek RBW Kam VF Diamond coating

Wirebåndet varmforsinket til utvendig panel
Overflatebehandling Varmforsinket
Bånd Wirebåndet
Båndvinkel (grader) 15

Våre verksteder

Våre verksteder befinner seg i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi har et stort lager av reservedeler, kalibreringsområdet for laser, og høy kunnskap blant våre medarbeidere, og har service, vedlikehold og reparasjoner på ca 30 000 maskiner i løpet av et år. Vi vet at din tid er viktig og bestreber oss alltid på å sende tilbake verktøyet på kortest mulig tid, helst innen 3 dager. Kontakt din selger eller vår kundeservice om du har spørsmål vedrørende repararasjon av ditt verktøy