Mobilapplikasjoner

Hilti Ankervelger

For å kunne beregne den beste løsningen for ankervalg kan ansatte i bygg- og anleggsbransjen bruke dette praktiske verktøyet til raskt og enkelt å finne hvilket anker som passer best til deres byggeprosjekt. Ved å stille inn de parameterne som er aktuelle vil applikasjonen gi forslag til ankervalg. Man kan stille inn alt fra om det er innen- eller utendørs, hvilket materiale man skal feste i, hvor kraftig materialet er, om det er vegg eller gulv, samt ankerets plassering på underlaget.

Hilti Ankervelger på Google Play

Hilti Ankervelger på iTunes Appstore

Hilti Volumkalkulator

For å beregne hvor mye kjemisk anker du har behov for i ditt byggeprosjekt er det veldig praktisk å benytte seg av Hiltis volumkalkulator. Her kan man fylle inn alle parametere for ankerfestene for at applikasjonen skal regne ut mengden man har behov for. Når man får opp sammendraget av parametrene kan man lett stille inn antall anker (fra 1-1000) for å se hvor mange patroner kjemisk anker man har behov for.

Hilti Volumkalkulator på Google Play

Hilti Volumkalkulator på iTunes Appstore

Hilti Fastpunktvelger

Med Hiltis fastpunktvelger kan man enkelt og trygt beregne fastpunktslaster, rørutvidelser og minimum bøyelengde for rørføringen. Velg avstand til fastpunkt, temperaturforskjell, rørtype, dimensjon og friksjon for å få opp resultatet. Dette vises organisert under, samt at man kan klikke på "resultat" nederst for å se tegninger av løsninger.

Hilti Fastpunktvelger på Google Play

Hilti Fastpunktvelger på iTunes Appstore

Hilti Brannstoppvelger

Nå kan du endelig bruke Hiltis brannstoppvelger på norsk. Følg de enkle stegene under for å se hvilke branntettingsprodukter som er anbefalt for din applikasjon. Her får du også opp produktinformasjon og linker til dokumentasjon, samt link til å handle produktet.

  1. Gå inn på link: http://fsselector.hilti.com – virker både på datamaskin, telefon og nettbrett
  2. Velg land og språk
  3. Velg applikasjonene dine nedover
  4. Brannstoppvelgeren viser deretter forskjellige produkter som passer til din applikasjon. – Klikk på produktbildet for å se mer informasjon, samt få opp link til vår nettbutikk for bestilling av varen. I desktop-versjonen av brannstoppvelgeren får du også linker til AutoCAD-filer (DWG og Revit).

 

Tips! Dersom du vil gå tilbake et steg i desktop-versjonen klikker du på bildet fra tidligere valg

Hilti Brannstoppvelger