Dine data, dine valg

Dine data er trygge hos oss. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig og personalisert handleopplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av informasjonskapsler.

Vis meg mer
Logg inn
Din bestilling

Nyheten Fasco Bullseye er et trykkluftdrevet verktøy utviklet for hurtig og enkel montering av våtromsplater. Bruk den gjerne sammen med Motek 380C0 - vår nye, oljefrie nullutslippskompressor!

Systemet er testet i samarbeid med Duri Fagprofil og passer ypperlig til blant annet BACboard våtromsplater.
 

Fasco Bullseye benytter våre spesialutviklede scrail (screw+nail) i 32 mm eller 42 mm lengde. Scrail er et produkt som ser ut som en skrue, men den skytes inn som en spiker. På denne måten går monteringen like raskt som om man skulle ha spikret, samtidig som man får muligheten til å skru ut som skruer. Scrail er i tillegg magasinert i Fasco Bullseye for å montere mange fester raskt og effektivt.
 

Våtromsplater monteres tradisjonelt med monteringsskiver og skruer. Vi kommer naturligvis derfor også med tilpassede monteringsskiver sammen med vår scrail for å gi en komplett løsning. Våre standard monteringsskiver festes på magnetfestet i fronten av Fasco Bullseye. Dette skaper et sikkert og hurtig system som gir deg én hånd fri til for eksempel å holde våtromsplata på plass.

Kjøp spikerpistolen

Spikerpistol F44AC PS65 Bullseye

med magnetholder til våtromsplater
Vekt (kg) 2,4
Spikerlengde min. (mm) 32
Båndtype Plastbåndet innsatt
Spikerlengde maks. (mm) 57
FLEET
Stk 1 Stk 8 019,-
8 019,-
Legg i handleliste
Eks. mva.
Ord.pris 8 910,-

Hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, vil du jevnlig motta informasjon om nyheter og gode tilbud.

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!

Fyll ut alle felt riktigDet har oppstått en teknisk feil.Takk for innsendingen.

Ved å registrere deg godtar du å våre betingelser.